Praten verandert de wereld niet

De hele boodschap staat hier.

 

Maak contact met jouw Wil om te ZIJN!
Er is Wil voor nodig om te ZIJN, mijn geliefden. Het is niet iets wat gebeurt wanneer jij passief het spirituele pad bewandelt, op zoek gaat naar een meester buiten jou die jou komt opknappen, zodat jij dan ineens een spirituele meester wordt, of een ingewijde, of iemand die de wereld kan veranderen. Er is een daad van Wil van jouw kant voor nodig – de Wil om te ZIJN, de Wil méér dan een menselijk wezen te zijn, om hier beneden alles te ZIJN wat je Boven al bent en nog verder te gaan en méér te ZIJN. En hiermee geef je een magnifieke, onbetwistbare demonstratie op aarde dat er meer is in het leven dan wat de meeste mensen op deze planeet ervaren, er is iets hogers, er is iets daarna. En is dat niet de belangrijkste boodschap die Jezus, die de Boeddha en die alle echte spirituele leraren de mensheid, hebben aangetoond – dat er iets meer is!

En dus moet ik jullie feliciteren met de vrijheid die jullie hier hebben gekregen, de vrijheid om te ZIJN, de vrijheid jezelf, je gedachten, uit te drukken, te experimenteren, je niet belast te voelen door de behoefte om volmaakt te zijn, de behoefte om alle antwoorden te krijgen. Mijn geliefden, ik kan jullie zeggen dat er geen enkel spiritueel wezen in de hemel is dat zich niet verheugt om bij jullie in het fysieke te zijn, op een bijeenkomst zoals jullie die hebben, in het Eenzijn van hart dat jullie hebben.

Ik kan jullie zeggen dat diegenen die als spirituele leraar naar het fysieke octaaf zijn afgedaald, zoals Jezus en Boeddha, heel blij zouden zijn geweest als zij een groep mensen zoals deze als student hadden. Met deze openheid en bereidheid om boven de egospelletjes te staan of te doen alsof zij goede studenten zijn, spiritueel zijn, door het uiterlijke pad van alles goed doen te volgen. In plaats daarvan zijn jullie bereid geweest dit allemaal aan de kant te zetten, het van jullie af te laten vallen en gewoon de Heilige Geest door ieder van jullie heen te laten stromen.

Dit, mijn geliefden, is een reden om Boven en beneden verheugd te zijn en daarom – omdat jullie de vlam van Zijn verankerd hebben, kunnen wij, de Dhyani Boeddha’s, onze grotere Vlam van Zijn in de hartchakra van Amerika verankeren. Dit kan een ongekende acceleratie in die hartchakra teweeg brengen en daardoor in de sensitiviteit naar het leven toe en de Wil om te Zijn, niet alleen voor het Amerikaanse volk, maar de hele planeet.

Durf anderen lastig te vallen
Ik vraag jullie het feit te overwegen dat de sleutel om de mensheid wakker te maken juist is door hen de Wil om te Zijn te tonen, de Wil om Meer te Zijn, de Wil om verder te gaan. Want ik moet jullie zeggen dat deze planeet in zo’n staat van duisternis en zwaarte verkeert dat de meeste mensen zichzelf er niet aan kunnen onttrekken. En dan kun je geen spirituele leraar, geen voorbeeld zijn, tenzij je bereid bent hen uit hun lasten, uit hun verblindheid, uit hun duisternis wakker te schudden.

Dat kan niet door passief tegen hen te praten en een beroep op hen en hun verstandelijke vermogens te doen. Omdat wat er nodig is om de lasten die hen te neer drukken van hun schouders te tillen, een acceleratie in bewustzijn is. En jullie moeten bereid zijn de open deur te zijn waardoor het licht van boven, het licht van de Heilige Geest, door jullie heen kan stromen en jullie die open deur worden voor de acceleratie van het bewustzijn van iemand anders.

En daarom mag je niet verlegen zijn, mag je niet aarzelen, maar aan de andere kant kun je het ook niet met jouw ego willen. En dus is het een subtiele balans waar de liefde van jouw hart en de absolute overgave aan de Wil van God, het Wezen van jouw eigen hogere wil, voor nodig zijn. Jullie kunnen dan het instrument worden, maar je moet bereid zijn de geest te laten stromen en andere mensen lastig te vallen, zelfs wanneer ze eerst boos worden of op andere negatieve manieren reageren. Wees dus bereid die acceleratie en de open deur te zijn om de Heilige Geest te laten stromen en een andere ziel te wekken die al vele levens lang slaapt en niet door de duisternis van de emotionele wonden of door de wereldwijsheid en de twijfel van het intellect en de geest van de slang, kan heendringen.

En daardoor hebben zij die bezieling nodig die door alle dichtheid heen snijdt en hen toont dat er iets meer is en dat zij er altijd al naar verlangd hebben. En dan kunnen zij ineens de waarheid inzien die ze daarvoor niet zagen, omdat jullie ongetwijfeld ook allemaal in situaties geweest zijn waarin jij je waarheid aan mensen hebt uitgelegd, maar zij die niet konden zien, er geen contact mee konden krijgen. En waarom konden zij dat niet? Omdat ze geen contact met hun eigen innerlijke Wezen hadden, want die wordt overschaduwd door de duisternis in hun aura en krachtveld.

En dan kun jij hen niet wakker maken, tenzij je hen zowel het inzicht als de acceleratie van de geest geeft. Zij kunnen niet gewekt worden, omdat beide nodig zijn. Beide zijn nodig – de Omega-actie dat jij hen inzicht geeft in wat jij je hebt eigen gemaakt – en daar de Alpha-actie van de Heilige Geest die door jou heen stroomt, aan toevoegen en die duw te geven die hen uit hun verlamming laat wegschieten, dat gevoel van hen dat zij vastzitten, hun staat van niet-zijn en hun staat van niet-willen zijn. Dit is het niet-willen van het ego, zelfs het niet-willen van het fysieke lichaam, het niet-willen van de emoties, het niet-willen van het intellect.

Denk hier dus over na. Laat het je met het hogere Wezen dat jij bent verbinden. Probeer het niet af te dwingen, maar wees bereid de kracht van de Wil van God, de Wil om te Zijn, door jou heen te laten stromen wanneer het nodig is om een andere ziel te wekken.