Moeder Maria’s hulpmiddel om elementen van antiliefde op te geven

Dit hulpmiddel komt uit de volgende boodschap van Moeder Maria op 7 april 2007.

 

Een speciale dispensatie
Nu mijn geliefden, ik ben eeuwig dankbaar dat jullie al mijn rozenkransen en invocaties opzeggen. Maar ik ben in het bijzonder dankbaar voor deze twee, het Zuiveren van het Hart en het Liefhebben van Jezelf. Want ze hebben jullie hart zodanig geopend dat ik jullie een speciale dispensatie kan geven, die ik over enkel ogenblikken zal zeggen – als we muziek afdraaien – waarin je alles kunt opgeven wat je wilt.

En wat ik zal doen, is dat ik, wat jij persoonlijk kunt opgeven, vermenigvuldig met een bepaalde vermenigvuldigingsfactor, zodat wat jullie persoonlijke opgeven een vermenigvuldigde invloed heeft op het massabewustzijn. Voor elke belemmering die jullie kunnen opgeven, waardoor jij je bevrijdt, kun je ook een substantieel aantal mensen bevrijden. Dit wordt natuurlijk onderworpen aan de vrije wil. Maar doordat jullie iets opgeven, zullen zij een betere kans krijgen om zichzelf over te geven. En dan ontstaat er opnieuw een stroom in de vorm van een 8 tussen ons boven en jullie beneden, zoals Nada zou mooi heeft uitgelegd.

Jullie bereidheid om je over te geven, wordt dan net als Jezus’ bereidheid om zijn fysieke leven op te geven, het enige wat vermenigvuldigd kan worden en daarom voor vele telt. Echt, zoals ze zeggen, Jezus kwam om zijn leven te geven voor velen (Matteüs 20:28). Maar de diepere betekenis is dat Jezus’ bereidheid om op te geven – in plaats van eraan vast te houden – het ware offer werd, de acceptabele offerande, die op zijn beurt een bepaalde hoeveelheid van de last van de mensheid optilde, waardoor het gemakkelijker werd voor anderen om in Jezus’ voetsporen te treden en zich boven de dualiteit te verheffen. Dus, mijn geliefden, we zullen jullie nu deze kans geven om iets op te geven.

Mijn geliefde harten, ga mee op de muziek, ga mee op de Rivier van Leven. Geef jezelf toestemming te voelen hoe jij – met jouw hart, met jouw geest, met jouw wezen – loslaat. Loslaat waaraan jij denkt dat jij moet vasthouden op de oevers van de rivier die jou buiten de stroom van de Rivier van Leven houdt. Voel hoe iets in jou loslaat. Jij laat los en drijft op de Rivier van Leven, de oceaan van Gods liefde, waar geen gescheidenheid, geen duisternis, geen angst, geen boosheid, bestaat. En je bent één met het leven. Je bent één in die Rivier van Leven waar niets gescheiden kan zijn. Want alles is licht en er blijven geen schaduwen over. (Je kunt dit zolang doen als jij wilt terwijl jij alles opgeeft waar jij van bevrijd wilt worden.)

Daarom, mijn geliefden, met grote dankbaarheid voor jullie bereidheid om mee te doen aan deze uitwisseling, verzegel ik jullie in de liefde van mijn hart, ik verzegel jullie tegen de krachten van antiliefde die – als ze dat hadden gekund jullie pas gevonden vrede en overgave zeker zouden hebben verstoord. En dus zeg ik tegen jullie: “Wees verzegeld in de koesterende liefde van de Goddelijke Moeder. En blijf verzegeld in het Eeuwige NU die de stroom van liefde is.” Het is klaar!

Noot: Om het meeste profijt te krijgen van de dispensatie om iets op te geven, luister je naar de audio file van dit dictaat (in het Engels) en ga door het proces van overgave heen.