Een techniek om je te helpen onvoorwaardelijke liefde te accepteren

Dit is een passage uit een boodschap van de Aanwezigheid van Onvoorwaardelijke Liefde op 23 oktober 2005. Lees de hele boodschap hier.

 

Ik kom je de Vlam van Onvoorwaardelijke Liefde brengen in zo’n grote hoeveelheid als nog nooit eerder over deze planeet uitgegoten is, zodat we een vloedgolf kunnen maken die om deze planeet heen snelt van het Oosten naar het Westen en de angsten wegspoelt om je ware identiteit te erkennen. Ik vraag jullie met mij mee te doen om deze vloedgolf van onvoorwaardelijke liefde uit te geven, de onvoorwaardelijke liefde die boven elke vorm staat die op deze wereld gemaakt is en daardoor niet tegengehouden kan worden door iets dat in de wereld van vorm gemaakt werd. En dus vraag ik jullie om met mij te zegen:

“IK BEN LIEFDE, LIEFDE BEN IK” (9x).

En nu doen we een stapje hoger en zeggen:

“LIEFDE IS MEER, méér LIEFDE BEN IK.” (22x)

Mijn geliefde harten, ik dank jullie dat jullie zijn wie jullie zijn en meer zijn dan jullie op dit moment zijn. Meer zijn in de beperkingen van tijd en ruimte is natuurlijk de sleutel om die beperkingen te transformeren, zodat zij ook meer kunnen worden en zodat alle mensen op aarde het overvloedige leven kunnen ervaren dat de Heer Christus hen echt kwam brengen.