Visualisatie om alle negatieve emoties te overwinnen

Jullie zijn opgevoed om mij als een afgod te beschouwen die zo ver boven jullie staat dat jullie mij niet kunnen benaderen en met mij omgaan zoals je met een goede vriend omgaat. Eén van mijn wensen voor deze website is de mensen te helpen niet alleen die afgoderij te overwinnen, maar ook het gevoel dat ik zo ver boven hen sta dat zij niet met mij kunnen omgaan.
Daarom vraag ik of jullie bereid zijn om dit gevoel van afgoderij of afstand tussen jou en mij los te laten.

 

Als je dat wilt loslaten, neem dan even wat tijd om je op je hart te concentreren.

Visualiseer dat jij je angsten, jouw gevoel van gescheidenheid van mij en afgoderij van mij beetpakt en die tot een kleine bal knijpt.

Visualiseer daarna dat ik voor jou sta en dat mijn heilige hart een laaiend vuur is dat alles wat er niet aan gelijk is, verteert.

Besluit dan dat je bereid bent die bal met onvolmaakte gedachten en gevoelens op te geven en hem in de vlam van mijn hart te werpen, waar die ogenblikkelijk wordt verteerd.

Noot: Je kunt deze visualisatie gebruiken om alle negatieve gedachten en gevoelens los te laten. De sleutel is dat jij eraan toe moet zijn en bereid bent die los te laten, anders kan het vuur in mijn heilige hart ze niet verteren.