Visualisatie om onvolmaakte wereldomstandigheden te verteren

Door El Morya

Concentreer je op je hart en richt je op de vlam van God die op het altaar van je hart brandt. Reik naar die vlam, jouw Godvlam, die jouw unieke spirituele vlam is. En het geeft niet dat je niet met je uiterlijke geest weet wat die vlam is. Je visualiseert haar maar op de manier die je kunt.

Visualiseer dat die vlam zich uitbreidt en groeit en je hele fysieke lichaam omhult.

En dan groeit ze nog meer en omhult je hele energieveld.

En dan groeit ze nog meer en dan omhult de hele aarde.

Denk aan één specifiek probleem, één specifieke manifestatie van duisternis of van kwaad die je zorgen baart. En richt je aandacht kort op die duisternis, zonder daarin mee te gaan, zonder het iets van je kracht en licht te geven. Je ziet het gewoon en ziet dat het bestaat, een tijdelijk bestaan heeft, op deze planeet.

Verklaar hardop in je eigen woorden dat je jouw door God gegeven vrije wil gebruikt om ervoor te kiezen dat die vorm van duisternis, en het bewustzijn dat erachter zit – en de kromme leugen waaruit het bewustzijn gevormd werd – niet in meer door jou wordt geaccepteerd.

Verklaar dat nu.

Zie jouw Godvlam de hele aarde omhullen.

En jouw vlam raakt die duisternis aan – waar die ook maar ist – en het hele bewustzijn dat erachter zit. En omdat het aangeraakt wordt, wordt die duisternis door je vlam gevangen, omdat jouw vlam een gigantische golf wordt die de duisternis als houtsplinters – van donker hout – op de top van de golf drijven. En die golf van jouw Godvlam rolt naar binnen juist op de Vlam van Gods wil af.

(Visualiseer die vlam als een zuil van vuur op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld de kamer waar je zit, of een locatie die met het probleem te maken heeft dat je wilt opruimen.)

Dit is de vlam van Gods wil die boven jouw Godvlam staat, omdat deze vlam de vlam van de hele geest van de Witte Broederschap behelst en de toewijding aan de Wil van God van alle geascendeerde wezens die op deze aarde geweest zijn. Dus deze vlam, alhier verankerd, is krachtiger dan de totale som van de vele geascendeerde wezens die met jou werken.

Zie de individuele golf van jouw vlam deze duisternis dragen en het in deze vlam wegspoelen, in deze vuurzuil, die in deze kamer verankerd is. En je ziet, je visualiseert, hoe de duisternis ogenblikkelijk – bij het contact met deze vlam – verteerd wordt en er niet meer is; het is weg.

Neem nu even de tijd om deze golven boven de golven van je Godvlam te zien die de duisternis wegdragen in de Vuurzuil van de Wil van God.

Dus is het af en deze duisternis wordt vandaag verteerd. En wat er zojuist is gebeurd, is een immense dienst aan de evoluties op deze planeet, omdat de duisternis met jouw visualisatie wordt aangevochten en door jouw Godvlam wordt het nu naar de vier hoeken van de aarde gebracht in die zuil van vuur die alles van de anti-wil, de anti-geest, verteert.