De Waterval van Licht

Deze visualisatie staat in de volgende boodschap van Moeder Maria.

Noot: Hoewel de visualisatie werd gegeven om samen met de rozenkrans te gebruiken, kun je hem ook zonder doen en de niet te stuiten stroom van licht elke situatie die jou beperkt te transformeren.
Laat mij jullie een visualisatie geven die je kan helpen het maximale effect te halen uit de Rozenkrans van Oneindig Licht. Ik zou graag willen dat je een waterval bezoekt of een film over een waterval bekijkt. Ik zou graag willen dat jij je aandacht richt op het beeld en het ruisende geluid van de waterval en het permanent verankert in je geheugen en visualisatie.

En terwijl je de Rozenkrans van Oneindig Licht opzegt, zou ik graag willen dat je visualiseert dat je onder de waterval van het licht van je IK BEN Aanwezigheid zit en dat het neerdalende licht je ziel, je geest en je lichaam vult en vervolgens overstroomt om juist die situatie te bedekken die de focus is van je rozenkrans. Ik zou graag willen dat je de waterval voor je ziet als een niet te stuiten kracht, als een kracht die door niets ter wereld kan worden geblokkeerd.

Terwijl je de rozenkrans opzegt, stel je dan het geluid voor van duizend watervallen, een geluid zo sterk dat het je een heel duidelijk gevoel geeft dat het alle dichtheid en onvolmaakte verschijnselen afvoert. Er is letterlijk niets op deze wereld, geen enkel verschijnsel dat de bruisende waterval van oneindig licht kan tegenhouden. Daarom moedig ik jullie aan om de niet te stuiten waterval van licht te visualiseren, terwijl je de Rozenkrans van Oneindig Licht opzegt. Laat je één worden met dit voortsnellende licht, zorg dat jij je de waterval van oneindig licht voelt die waarachtig de wind van de Heilige Geest is.