Een techniek om de seksuele behoeften te beheersen

Deze techniek werd door Jezus gegeven in het volgende antwoord:

Zoals op vele plaatsen op deze website wordt uitgelegd, heeft de wetenschap bewezen dat alles van energie wordt gemaakt. Je energieveld heeft bepaalde centra, vaak chakra’s genoemd. Wanneer je mentale of emotionele energie tot uitdrukking brengt, druk je die door energiecentra uit. Eén van die energiecentra bevindt zich aan de basis van je ruggengraat ter hoogte van je genitaliën. In esoterische leringen, wordt dit vaak de stuitchakra genoemd.

Wanneer je wordt blootgesteld aan suggestieve energie van buitenaf, komt deze energie vaak bij je stuitchakra binnen en vervuilt die. De verlangens van je menselijke geest kunnen ook je stuitchakra vervuilen. Dit kan ervoor zorgen dat je stuitchakra verkleurt en voor veel mensen straalt dit chakra rood of oranje licht uit. Als de stuitchakra zuiver is, straalt ze puur wit licht uit.

Wanneer je een fysieke stimulatie voelt, begint die stimulatie in jouw stuitchakra. De chakra begint rond te draaien en verkeerd gebruikte seksuele energie uit te stralen die vervolgens je fysieke organen opwindt. Met andere woorden, fysieke opwinding begint altijd met energie in de stuitchakra. Als je spirituele energie wilt sublimeren, moet je ervoor zorgen dat de energie van het niveau van de stuitchakra naar het centrum in het midden van je borst stijgt, vaak de hartchakra genoemd.

Ik stel de volgende visualisatie voor:

1. Zodra je een vorm van seksuele stimulatie voelt, besluit je onmiddellijk de energie tegen te houden om naar je seksuele organen te stromen.

2. Concentreer je aandacht op je stuitchakra en visualiseer dat hij sneller begint rond te draaien, zodat je alle onvolmaakte energie begint af te gooien en puur wit licht begint uit te stralen. Om je met deze visualisatie te helpen, zou je mij of mijn gezegende moeder, de Maagd Maria, boven je stuitchakra kunnen visualiseren. Bepaalde geascendeerde meesters worden geassocieerd met bepaalde vormen van spiritueel licht en Moeder Maria werkt met het witte licht, ook wel het Moederlicht genoemd, van de stuitchakra. Daarom is zij meer dan bereid jou te helpen je seksuele energie te sublimeren.

3. Wanneer je voelt dat je stuitchakra wit licht uitstraalt, visualiseer je dat het witte licht opstijgt naar je hart en door die chakra als het roze licht van liefde tot uitdrukking wordt gebracht. Je zou misschien kunnen visualiseren dat je hart een roze roos is met 12 bloembladen. De roos draait rond en straalt een prachtig, zachtroze licht uit.

4. Richt je aandacht op een spiritueel wezen, hetzij God, Moeder Maria, mij of een ander wezen naar keuze en stuur die intense liefde naar het spirituele wezen.

5. Visualiseer dat je contact maakt met de spirituele meester en stel een stroom in de vorm van een 8 tussen jou en de meester in. Je verhoogt de energie vanuit de stuitchakra naar het niveau van je hart en stuurt die energie naar de spirituele meester. De meester stuurt vervolgens die energie naar je hartchakra terug, waarbij die zich verbindt met de stroom in de vorm van een 8 naar de stuitchakra.

6. Visualiseer deze stroom in de vorm van een 8 tussen jou en de meester tot je voelt dat alle onzuivere energie is gezuiverd.

Als je deze techniek regelmatig oefent, zal het bijna automatisch gaan. Je kunt het overal doen in een paar seconden, en je zult versteld staan over de resultaten. Geen enkele spirituele energie gaat echter tegen je vrije wil in. Daarom moet je beginnen met je houding ten opzichte van seks te verhelderen en door resoluut een innerlijke beslissing te nemen over je relatie tot seks. Dit is een beslissing die jij alleen kunt nemen.