Surya’s dispensatie om de mannelijke en vrouwelijke aspecten van ons wezen in evenwicht te brengen

God Surya, 23 maart 2008

Dit hulpmiddel werd gegeven in de volgende boodschap.

IK BEN de God Surya en ik kom van de Godster Sirius, mijn geliefden. Ik kom met grote vreugde, ik kom een dispensatie van licht naar deze planeet brengen. Want we hebben inderdaad de bereidheid gezien van mensen zoals jullie en veel mensen overal ter wereld, die zich bewust beginnen te worden van de noodzaak om het Goddelijke Vrouwelijke in ere te herstellen, voor de noodzaak om vrouwen te verheffen, maar in de eerste plaats het vrouwelijke aspect van God in zowel mannen als vrouwen te verheffen, meer balans te krijgen.

Want denk niet dat dit een beweging is die alleen vrouwen betreft, want vele, vele mannen overal ter wereld zijn ook bereid geweest uit de traditionele mannelijke rol te stappen die ze van vanaf hun jeugd geleerd hebben en een evenwichtiger manifestatie van hun eigen wezen te krijgen. En zelfs streven naar meer evenwicht op het gebied van zaken, of het gebied van de regering of in alle aspecten van de maatschappij.

Wij hebben dit gezien en daardoor komen we een buitengewoon grote portie licht brengen om deze beweging om het Goddelijke Vrouwelijke in ere te herstellen, te versterken. Niet om het Goddelijke Vrouwelijke te laten domineren over het mannelijke, niet om vrouwen dominante rollen op te laten pakken over mannen, maar we komen met energie die evenwicht brengt, een licht dat evenwicht zal brengen, dat balans zal brengen, dat de balans zal herstellen, mijn geliefden.

En daarom vraag ik jullie, die de spiritueel bewuste mensen zijn, een paar seconden, een paar ogenblikken, in je drukke dagelijkse schema te besteden om je aandacht af te stemmen op de Godster Sirius, hoe je die ook voor je ziet. Visualiseer de God Surya, want ik belichaam daadwerkelijk de perfecte eenheid tussen de Goddelijk Mannelijke en de Goddelijk Vrouwelijke en ik vraag jullie om je dagelijks alleen maar af te stemmen op mijn hart, al is het maar een paar seconden, en de toevloed van de in evenwicht brengende energie te voelen, die je eigen wezen in evenwicht zal brengen, en daardoor jou een platform laat zijn om evenwicht op deze planeet te brengen.

Door dit dagelijks te doen kun jij een immense dienst verlenen. Maar jullie moeten bereid zijn ook zelf in balans te komen, want anders vergroot de energie die wij brengen elke onevenwichtigheid die je hebt waar je niet bereid bent was mee af te rekenen. En als je denkt dat dit te veel wordt, dan moet je de invocaties en rozenkransen gebruiken – omdat zij geschikt zijn voor jouw individuele situatie – om de onevenwichtige energie die bij jou voor deze patronen zorgen, te verteren. En vervolgens moet je bereid zijn te herkennen welke overtuigingen jij hebt die je in het ene dualistisch uiterste of het andere houden.

Mijn geliefden, ik ben dus niet van plan om lang te spreken, want mijn licht is zo intens dat ik niet meer licht wens te brengen dan het collectieve bewustzijn aankan.