De IK BEN Deze DAG Affirmatie

Zeg deze affirmatie ’s morgens als eerste op. Het is het beste om in een gemakkelijke stoel (of bed) op een rustige plaats te zitten, zodat je de tijd kunt nemen om je aandacht op je hart af te stemmen. Zeg deze affirmatie zachtjes en langzaam en neem de tijd om elke verklaring te visualiseren en te voelen.

In  naam van Jezus Christus, in de naam van de IK BEN DIE IK BEN in mij, in  naam van de Levende Christus in mij, onttrek ik hierbij bewust mijn aandacht aan elke betrokkenheid bij de dingen van deze wereld. Liefdevol geef ik mijn volle aandacht aan het Christuszelf en de IK BEN Aanwezigheid binnenin mij.

(Neem even de tijd om je Christuszelf en IK BEN Aanwezigheid echt in je hart te voelen.)

O God, liefdevol geef ik me geheel aan jou over.
Ik geef alles wat ik heb aan jou over.
Ik houd niets voor jou achterwege.
Ik ben bereid dit sterfelijke identiteitsgevoel op te geven
om het onsterfelijke leven van het Christusbewustzijn te krijgen.

O God, ik beken dat ik zelf niets kan doen; de IK BEN Aanwezigheid in mij is de enige ware doener. Ik nodig daarom mijn IK BEN Aanwezigheid en mijn Christuszelf uit om in mijn geest te komen en deze dag, door mij, jezelf in actie te zijn. Ik bevestig, dat met God alles mogelijk is; mijn Aanwezigheid werkt daarom evenals ik werk.

Ik ga dus als de Levende Christus op aarde verder en in alle situaties die ik vandaag tegenkom, breng ik de volmaaktheid van de Christus.
IK BEN vandaag de Levende Christus op aarde.

Ik stel me in dienst van de Overwinning van de Christus en ik zie slechts Christusvolmaaktheid.
Ik wijd deze dag aan de Overwinning van de Christus en ik zie slechts Christusvolmaaktheid.
Ik ga verder, verzegeld in het Licht, de Waarheid en de onvoorwaardelijke Liefde van de Christus en ik zend dit naar iedereen uit die ik ontmoet. Amen.

 

Voordat een belangrijke activiteit ondernomen wordt, zeg je de volgende affirmatie:

Ik draag deze activiteit op aan de Overwinning van de Christus en ik zie slechts Christusvolmaaktheid.

 

Of je kunt zeggen:

Ik draag… (geef een korte beschrijving van de activiteit) op aan de Overwinning van de Christus en ik zie slechts Christusvolmaaktheid.