Een Wake van 33 dagen voor Innerlijke Visie

door Kim Michaels

Jarenlang heb ik diverse technieken gebruikt om een heldere innerlijke visie te krijgen of hogere leiding bij bepaalde aspecten van mijn leven te ontvangen. Ik heb een paar van mijn meest diepgaande spirituele ervaringen gekregen ten gevolge van dergelijke wakes of novenes, en ik heb nog nooit een dergelijk ritueel uitgevoerd zonder overvloedig innerlijke leiding te ontvangen.

Jezus heeft me gevraagd om de volgende wake voor te stellen als middel om je intuïtie te vergroten en visioenen en leiding van je Christus Zelf en spirituele lera(a)r(en) te krijgen.

Je moet beginnen door een vastbesloten verplichting aan te gaan dat je een vastgesteld ritueel gedurende een periode uitvoert. Dit kan 14 dagen zijn, maar als je maximaal resultaat wilt, stel ik 33 dagen voor.

Je moet plannen dat je elke dag 15-30 minuten hieraan besteedt, dus je moet de wake in je dagelijkse schema opnemen. Ik beveel aan dat je het ritueel iedere dag op dezelfde tijd doet. Afhankelijk van wie je bent, zou je dit ’s morgens als eerste kunnen doen of voor je naar bed gaat. De tijd is niet belangrijk, zolang je maar niet gestoord wordt en wakker en alert kunt blijven.

Misschien wil je de beschrijvingen van de rituelen hieronder uitprinten en je moet ook een notitieblokje en pen bij de hand houden. Ik stel een schrift voor met spiralen, zodat jij je aantekeningen bij elkaar kunt houden.

Neem de tijd om het volgende ritueel uit te voeren:

  • Besteed ten minste vijf minuten, en bij voorkeur meer, om spirituele bescherming op te roepen. Je kunt de affirmatie gebruiken die op deze website staat of een andere techniek naar keuze. Roep om bescherming voor je geest tegen alle invloeden van buitenaf. Ik heb het heel effectief gevonden om Aartsengel Michaël te vragen om mijn geest af te sluiten tegen de krachten van deze wereld.
  • Na de eerste dag, lees je wat je de vorige dag hebt opgeschreven. Analyseer het niet; lees gewoon wat er staat.
  • Gebruik de techniek voor innerlijke afstemming die elders beschreven staat.
  • Na de oefening om je op je Christus Zelf af te stemmen, concentreer jij je aandacht in je hart en schrijf je op welke gedachten, visioenen of indrukken er in je opkomen. Schrijf dit niet met je uiterlijke geest op of probeer ze niet te interpreteren of te analyseren, terwijl je aan het schrijven bent. Blijf schrijven zolang je het gevoel hebt dat er woorden van binnenuit stromen.
  • Neem even de tijd om te lezen wat je hebt opgeschreven en denk na over de betekenis en het belang ervan.
  • Bepaal hoe je de inzichten in je leven wilt opnemen. Als je aanwijzingen krijgt, bepaal dan hoe je ze het beste kunt doen.
  • Doe een eenvoudige oproep aan Aartsengel Michaël om de sessie te verzegelen en je visie en vastbeslotenheid om door je hoogste visie te leven, te beschermen.

Nadat je de wake helemaal gedaan hebt, wil je misschien alles wat je hebt opgeschreven nog eens doorlezen en bepalen hoe je het kunt gebruiken om je leven te verbeteren. Afhankelijk van de aanwijzingen die je krijgt, kun je een plan van actie ontwerpen of een plan om verder te studeren.

Je kunt een wake zo vaak herhalen als je wilt. Je kunt hem zelfs een onbepaalde periode elke dag doen. Ik sta zelf altijd weer versteld over de leiding die ik door dergelijke wakes ontvangen heb en ik denk dat jij dat ook zult zijn.

Een vraag over de wake van 33 dagen en hoe je accurate antwoorden krijgt.