‘s Nachts naar spirituele retraites gaan

Dit is een passage uit ‘The Christ is Born in You’

Jezus: Ik wil dat je weet dat veel geascendeerde wezens spirituele retraites op aarde onderhouden. Deze retraites zijn geen fysieke locaties; ze liggen in het spirituele rijk. De retraites dienen als spirituele leercentra en je ziel kan naar dergelijke centra reizen terwijl je fysieke lichaam slaapt. Je ziel kan dan instructies ontvangen die jij je vaak herinnert bij het wakker worden of tijdens de dag.

Ik kan je ervan verzekeren dat je ziel al naar dergelijke centra gereisd heeft (of anders zou je er niet voor open gestaan hebben dit boek te lezen.) Je kunt echter de frequentie van deze bezoeken opvoeren door in jezelf de volgende aanroep te doen voor je gaat slapen:

In naam van de levende God roep ik de engelen van Jezus Christus om mijn ziel te begeleiden naar de spirituele retraite waarnaar Jezus wil dat ik heenga. Ik roep de engelen van Aartsengel Michaël mijn ziel en mijn fysieke lichaam te beschermen en me te helpen veilig naar mijn lichaam terug te keren. Ik bid tot mijn geliefde Christus Zelf me te helpen de instructies te herinneren die ik ontvang en me te helpen ze verstandig te gebruiken. Ik aanvaard dat het nu op dit moment met volle kracht gebeurt. Amen.