2.41 Een dagelijkse Oproep aan Shiva voor Christusonderscheid

Dit hulpmiddel stond in de  boodschap van Shiva van 22 oktober, 2006  Lees die boodschap hier.

In naam van IK BEN DIE IK BEN, Sanat Kumara, Gautama Boeddha, Heer Maitreya, Jezus Christus, roep ik rechtstreeks het hart van de ECHTE SHIVA aan en ik zeg:

Geliefde Shiva, ik wil jouw hulp om mijn onderscheidingsvermogen te vergroten, zodat ik het verschil ken tussen de vibratie van het paranormale rijk en de vibratie van de geascendeerde meesters.

Geliefde Shiva, snijd mij los van alle banden met paranormale boodschappers, paranormale wezens of paranormale leringen.

Geliefde Shiva, help mij mijn onderscheidingsvermogen te vergroten. Snijd mij los van het paranormale en help mij alle gehechtheden te zien die mij kwetsbaar maken voor een paranormale boodschap. Help mij mijn ego-illusies te zien die mij gevoelig maken om te geloven wat mijn ego wil horen.

Geliefde Shiva, help mij tot het besef te komen wat het betekent om in een paranormale vibratie te zitten, zodat ik in mijzelf kan zien wanneer ik in die vibratie stap en wanneer niet. Want ik wil niet meer in en uit die paranormale vibratie stappen. Ik wil totaal vrij zijn van elke invloed uit het paranormale rijk en elke invloed die niet van de Christus komt. Dus geef ik jou, geliefde Shiva, het volledige gezag om alle paranormale krachten vast te binden en te verteren die tegen de spirituele groei van mij en de top tien procent van de meeste spirituele mensen op aarde ingaan.

Geliefde Shiva, ik ben bereid het verschil te kennen tussen het paranormale rijk en het rijk van de geascendeerde meesters! Ik ben bereid mijn gehechtheden in te zien die mij blind maken. Geliefde Shiva, ik wend mij tot jou om hulp om alle spirituele blindheid te boven te komen.

Ik roep daarom de ECHTE SHIVA aan en ik zeg: SHIVA! (9x, 33x, 144x)