Hoe je voor anderen bidt.

Dit hulpmiddel werd door Jezus gegeven in het volgende antwoord. Dit artikel staat niet meer op de Engelse site.

Noot: Dit hulpmiddel werd gegeven voor de rozenkransen van Moeder Maria werden uitgegeven. Tegenwoordig is het het meest effectief om voor anderen te bidden door een rozenkrans op te zeggen die de problemen aanpakt waar iemand voor staat.

 

Hoe je voor anderen bidt die in een crisissituatie zitten of misbruikt worden:

1. Je moet in de eerste plaats erkennen dat hoewel iedereen een vrije wil heeft, de meeste mensen die vrije wil niet gebruiken. Je kunt gewoon geen vrije keus maken, tenzij je een helder inzicht hebt in de situatie, de opties die je hebt en de potentiële consequenties van die opties. Wanneer mensen in een crisissituatie zitten, worden ze zo belast door de energieën van die situatie dat ze gewoon niet de helderheid van geest hebben om ware vrije keuzes te maken. Daarom is je allereerste zorg de barrières te verwijderen die voorkomen dat mensen vrije keuzes maken.

2. Elders geef ik een simpele techniek om Aartsengel Michaël op te roepen om jezelf en anderen te beschermen. Roep op dat ze beschermd worden tegen alle negatieve energie die voorkomt dat ze een duidelijke visie hebben op de situatie en hoe ze zichzelf pijn doen.

3. In situaties van misbruik moet je erkennen dat de persoon die het misbruik begaat dit niet geheel uit vrije wil doet. Mensen die anderen misbruiken, worden altijd beïnvloed door duistere machten en potentiële demonen. Daarom moet je Aartsengel Michaël en mij aanroepen om alle kwade machten te binden die jou of de mensen die je kent, aanvallen. Je hebt het recht om Aartsengel Michaël aan te roepen om het menselijke ego te binden dat voorkomt dat ze zien wat ze doen. Je hebt zelfs het recht om het oordeel over alle duistere machten op te roepen, waaronder het menselijke ego, dat door andere mensen werkt. Je zou ook kunnen oproepen dat de ego’s van andere mensen die misbruikt worden, gebonden worden, zodat ze elke gehechtheid te boven kunnen komen die voorkomt dat ze uit de situatie stappen.

4. Je zou moeten herkennen dat elk mens een Christus Zelf heeft en dat elk mens een beschermengel heeft die aangesteld is om de persoon te beschermen en te verlichten. Je kunt daarom, door een stil of uitgesproken gebed, direct het Christus Zelf en de beschermengel van iemand aanroepen en hem te vragen iemand te beschermen en verlichten, zodat hij of zij de beste koers van actie in de situatie kan nemen.

5. Je kunt helpen om de situatie te verbeteren door de juiste technieken te gebruiken om de negatieve energie te verteren die tussenbeide komen in de situatie en voorkomen dat mensen de juiste uitweg zien. De noodzaak om giftige energie te transformeren wordt elders gedetailleerder uitgelegd. Ik geef ook een krachtige techniek om dergelijke energie te transformeren.

6. Het zou ook uiterst nuttig zijn om met de betrokken mensen te spreken. Help hen de potentiële gevaren te zien, zodat ze een duidelijker en evenwichtiger keuze kunnen maken over of ze in de situatie willen blijven of zich zo snel mogelijk eruit verwijderen. Je dient te erkennen dat je uiteindelijk geen keuzes voor anderen kunt maken. Het moet een keus zijn die van binnen uit henzelf komt. Je kunt hen echter wel over deze website vertellen en over het idee dat ze een Christus Zelf hebben dat hen kan helpen dergelijke beslissingen te nemen. Je zou hen misschien kunnen vertellen over de techniek om innerlijke afstemming op het Christus Zelf te krijgen die op deze website gegeven wordt en hen vragen dat uit te voeren. Als ze het niet willen, dan kun jij het voor hen doen en visualiseren dat ik en hun Christus Zelf hen de antwoorden geven die ze nodig hebben, terwijl ze ’s nachts slapen.

7. Je kunt bidden dat de ziel van mensen ’s nachts naar de spirituele retraites gebracht worden, zoals elders beschreven. Je zou zelfs kunnen overwegen om een wake te doen voor je dochter, zoals elders beschreven wordt.