6.67 Meditatie op de Roos van de Vrede

In naam van de Elohim van de Vrede, in naam van Jezus Christus, roep ik de Roos van Vrede op en ik visualiseer de Roos van Vrede boven mijn solar plexuschakra en de solar plexuschakra’s van alle mensen in… (noem een locatie of situatie, waar jij vrede wilt brengen).

INSTRUCTIES: Visualiseer in stilte een roos die uiterlijk zuiver wit is en licht geeft. Visualiseer dat het licht naar de aarde of een specifieke situatie straalt, hoe het die situatie omhult met een schitterend wit licht dat van binnenuit komt.

Visualiseer de Roos van Vrede boven je solar plexuschakra en de chakra’s van andere mensen. Visualiseer hoe ze haar licht uitstraalt en haar geur van vrede verspreidt tot je gehele energieveld wordt gevuld met dat licht en die geur. Wanneer jij situaties op aarde tegenkomt waar geen vrede heerst, visualiseer je de roos van vrede boven dat gebied en visualiseer opnieuw hoe zij het gehele gebied vult met het licht en de geur van vrede.

Noot: Visualiseer deze roos van vrede iedere keer boven je solar plexuschakra, wanneer jij het gevoel krijgt dat jij in jouw persoonlijke leven of op planetaire schaal in een negatieve emotionele reactie meegezogen wordt.