Over de animatie-industrie

 

Vraag: In de jaren ’80 en ’90 was de tekenfilmindustrie grotendeels onschuldig en had goede boodschappen. Sinds het begin van het jaar 2000 heb ik gemerkt dat het langzaam begon te veranderen en tegenwoordig lijkt het alsof de gevallen wezens die bijna volledig hebben overgenomen en bepalen waar kinderen naar kijken. De karakters zijn gemeen en de tekeningen en kleuren onharmonisch. Begrijp je dat dit grote impact op kinderen heeft gehad? En ik doe hier oproepen voor. Zullen die oproepen helpen om verandering te brengen?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria. Webinar voor Amerika, 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

Ik zou zeggen dat het probleem in de tekenfilmindustrie veel verder teruggaat – dat men altijd geneigd is geweest om veel van die beelden te vervormen, zodat ze dan in feite aansluiten bij het astrale vlak waar onharmonische beelden zijn. En de verhaallijn en de personages waren ook twijfelachtig. Er zijn natuurlijk ook wel een aantal positieve cartoons te vinden, maar veel zijn helemaal niet positief.

En natuurlijk heeft dit invloed op kinderen die daarnaar kijken; in de Verenigde Staten zitten veel kinderen op zaterdagochtend naar die tekenfilms te kijken, en dat doen ze al op zeer jonge leeftijd, maar ze zijn natuurlijk niet toe aan de beelden of de berichten die in hun onderbewustzijn worden geprogrammeerd. Het kan natuurlijk helpen om hier oproepen voor te doen, maar de vraag is wel of dit de hoogste prioriteit heeft. Als jij denkt dat dit zo is, dan moet je dat in elk geval doen. Maar ik zeg niet dat alle studenten van de geascendeerde meesters dit moeten doen, want er zijn heel veel andere onderwerpen om oproepen voor te doen.