Invocaties van de Zeven Stralen

Sommige invocaties staan onder een ander nummer in de lijst met persoonlijke invocaties

Hieronder staan de invocaties die de spirituele stralen oproepen, vooral de eerste zeven stralen. Ze zijn ontworpen om je een  evenwichtige stroom van alle zeven stralen te geven, die het maximale effect heeft met betrekking tot het transmuteren van energie die vervormd is en psychologische en fysieke blokkades te verwijderen die jouw spirituele vooruitgang en goddelijke plan belemmeren.

RINV07: De Onuitsprekelijke Vreugde van Master More Een invocatie om de Aanwezigheid van Master MORE in je leven op te roepen.

RINV06: De Transformerende Kracht van Aartsengel Michaël Een invocatie om de transformerende kracht van Aartsengel Michaël en de Eerste Straal op te roepen. Oproepen aan Aartsengel Michaël om de vervormingen van de Eerste Straal te verteren in de hele sfeer van je bewustzijn, wat de hele planeet wel eens zou kunnen zijn

RINV05: De Creatieve Stroom van Hercules Een invocatie om jouw creatieve krachten te ontsluiten. Het roept de positieve eigenschappen van de Eerste Straal op door Elohim Hercules.

RINV04: Invocatie om de Zeven Stralen tot Uitdrukking te brengen Een invocatie om jouw creatieve potentieel te ontsluiten door jouw chakra’s in evenwicht te brengen en je open te stellen voor een evenwichtige stroom van de zeven stralen door jouw wezen. Roept de zeven chohans op bij elk van de zeven stralen.

RINV03: Invocatie om de Zeven Stralen te integreren Een oproep om de blokkades te verteren die de integratie van de zeven stralen in je energieveld blokkeren. Het roept de zeven aartsengelen op en de Godin van Genade, Kuan Yin.

RINV02: Invocatie om de Zeven Stralen in Evenwicht te brengen Een invocatie om de creatieve stroom van alle zeven stralen door je energieveld in evenwicht te brengen. Het roept de zeven Elohim en de Dhyani Boeddha’s op.

RINV01: De Eeuwig Transcenderende Stroom van de Heilige Zeven Een invocatie om alle blokkades in de stroom van de Heilige Geest te verteren, om je persoonlijke Christusschap te manifesteren en de Gouden Eeuw op wereldwijde schaal te brengen