Hulpmiddelen uitkiezen

Wanneer je deze website begint te bekijken, ontdek je zo veel verschillende ’tools’ dat het misschien verwarrend lijkt en het je duizelt. Hoe kies jij een hulpmiddel uit dat voor jou werkt?

Begin als eerste het artikel Overzicht van hulpmiddelen te lezen om voeling te krijgen met de verschillende soorten die er zijn. Denk vervolgens na over waar jij behoefte aan hebt, welke verschillende soorten beperkingen jij wilt transcenderen. Daarna kun je op deze pagina kijken: Hulpmiddelen uitkiezen naar persoonlijke behoefte om het beeld verduidelijken.

Als je een goede suggestie wilt: de krachtigste manier om jouw leven te veranderen is het oproepen van spiritueel licht zoals wordt uitgelegd in 36 Ideeën om je Wereldbeeld te veranderen. De meest efficiënte tools daarvoor zijn de Decreten en Invocaties.

De meest efficiënte decreten zijn de decreten aan de zeven Elohim. Je zou kunnen beginnen met decreet 1.01 ’s morgens negen keer op te zeggen voor bescherming, vervolgens 4.01 en 7.01 ’s avonds voor zuivering en transformatie.

Wat betreft de invocaties zou je kunnen beginnen met de Invocatie voor Dagelijkse Groei en daarna de andere persoonlijke invocaties op te zeggen om specifieke problemen van jou aan te pakken.

1. Overzicht van hulpmiddelen in de Transcendence Toolbox

2. Hulpmiddelen uitkiezen naar persoonlijke behoefte