Hulpmiddelen gebruiken

 

In deze categorie vind je korte instructies over hoe je de diverse ’tools’ kunt gebruiken die op deze website staan. Kijk bij de artikelen die hieronder staan.

Wees je ervan bewust dat deze middelen niet ingewikkeld zijn; het vraagt wat tijd om te leren hoe je die het meest efficiënt gebruiken kunt. Het kan ook wat tijd vergen om momentum op te bouwen bij het gebruik van een hulpmiddel. Dus als je echt de beste resultaten wilt, moet jij je erop toeleggen om een bepaald hulpmiddel enige tijd te gebruiken, in plaats van de aanpak van de consument te hebben door onmiddellijk resultaten te verwachten.

Wees je er ook van bewust dat hier alleen suggesties worden gegeven. Er bestaat niet één juiste manier om een hulpmiddel te gebruiken en alle andere manieren dan fout zijn. Het belangrijkste doel is de open stroom van energie die van jouw IK BEN Aanwezigheid door jouw lagere wezen stroomt. Om dat te doen, moet jij je hartcentrum erbij gebruiken (jouw hartchakra), zodat jij het gevoel hebt dat je contact maakt met je hogere zelf. Voor sommigen is dit heel natuurlijk, terwijl anderen dat moeten oefenen. Begin gewoon de middelen te gebruiken met het contact dat je hebt, wat dat ook maar is, maar span je in om je op jouw hart te concentreren en dan zal dat contact zich geleidelijk aan uitbreiden.

 

1.  Hoe je invocaties/rozenkransen opzegt

2.  Hoe je decreten en affirmaties opzegt

3.  De snelheid en het ritme van rozenkransen en invocaties

4.  De wetenschap dat jullie oproepen het verschil zúllen maken

5.  Spirituele aspecten van het opzeggen van een rozenkrans of invocatie