Online Dating

Vraag: Wat vinden de meesters van online dating en intimiteit in een online relatie. Kan het zoeken naar een levenspartner je van het spirituele pad afhouden?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over de Bevrijding van Vrouwen

Wel, mijn geliefden, jullie zijn op een erg chaotische planeet, waarop heel veel verschillende overwegingen kunnen meespelen om te bepalen waar jij incarneert. Je kunt banden hebben met bepaalde mensen, hetzij karmisch, hetzij op een positievere manier, die al heel lang bestaan. In dit leven was het niet mogelijk om heel in hun nabijheid geboren te worden, en wat is dan de enige manier om die mensen te vinden? Het internet is een enorme hulp om dat te doen. Als jullie in verschillende landen geboren zijn dan is het niet erg waarschijnlijk dat jullie elkaar zullen ontmoeten, tenzij online, om in ieder geval een bepaald contact met elkaar te krijgen. Deze manier is geoorloofd om niet alleen een romantische partner te vinden, maar ook andere mensen in andere landen, misschien omdat het een onderdeel van je Goddelijke plan is om met hen iets mee te doen.

Wat betreft of de zoektocht naar een romantische relatie je kan afhouden van je spirituele pad? Het simpele antwoord is ja. Veel mensen hebben dit getoond, zelfs studenten van geascendeerde meesters. Voor veel mensen wordt het een obsessie. In vroegere dispensaties hebben we gezien dat mensen geobsedeerd raakten door het idee dat je een tweelingvlam hebt. Zij dachten dat hun partner niet hun tweelingvlam kon zijn omdat ze geen ideale relatie hadden, dus gingen ze op zoek naar een andere partner. Toen ze iemand hadden gevonden die hen aanstond, begonnen ze een hele fantasie op te bouwen over of het inderdaad hun tweelingvlam was en in veel gevallen leidde het tot een relatie. Na de huwelijksreis kwamen ze in een negatieve spiraal en dat heeft mensen flink van hun pad afgeleid, dus dit kan natuurlijk voorkomen. Mijn beste advies is daarom dat je moet beseffen dat een dwangmatige behoefte aan een relatie of de ideale partner zoeken, komt van gescheiden zelven. Nogmaals, het is begrijpelijk dat je dit in vorige levens hebt opgebouwd op een planeet als deze waar relaties zo moeilijk zijn. Het is daarom natuurlijk om een bepaald verlangen te hebben naar een betere relatie en te denken dat je een betere partner moet zoeken.

Wat je eigenlijk moet doen om een betere relatie te krijgen, is de gescheiden zelven in jou opruimen, zodat je een relatie niet benaderd vanuit het gevoel van gemis of dat je iets tekort komt. Als je de zelven hebt opgeruimd die je het gevoel geven dat je niet compleet bent, kun je een partner aantrekken die hetzelfde bewustzijnsniveau heeft en samen kunnen jullie een positieve spiraal vormen. Om dat te kunnen moet je de vastberadenheid hebben om naar jezelf te willen kijken, naar je houding, je kijk op relaties. Besluit wat voor relatie je echt wilt en wat jij vervolgens moet doen, in jou, om die relatie tot stand te laten komen.