Hoe je bevrijd kunt zijn van angst

Vraag: Hoe bescherm jij jezelf en je gezin financieel en spiritueel, zonder angstig te zijn?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Vanzelfsprekend begint dat met je gedachten en denkwijze. Het begint wanneer je spirituele hulpmiddelen gebruikt om je vier lagere lichamen te beschermen tegen invloeden van de collectieve entiteiten die willen dat mensen bang worden. Je kunt iets van die op angst gebaseerde energie opruimen in je vier lagere lichamen en dit kan je de helderheid verschaffen om zover te komen dat je bewust besluit dat je niet meer met angst wilt leven.

Om dat te kunnen, moet je misschien een tijdlang vasten door niet bezig te zijn met al die theorieën die in veel gevallen verzonnen zijn om angst te bevorderen. Veel samenzweringstheorieën, veel theorieën over het einde van de wereld, veel beangstigende profetieën zijn speciaal bedacht om mensen bang te maken.

Over je financieel beschermen, een deel bestaat eruit dat je de decreten opzegt, maar dat je ook de praktische maatregelen neemt die je in jouw specifieke situatie kunt doen. Dit is te specifiek om hier nu advies over te geven omdat dit van persoon tot persoon heel erg verschilt.