Het spirituele perspectief op pedofilie

Vraag: Kunnen de meesters het spirituele perspectief op pedofilie geven? Waarom bestaat pedofilie? Welke invocaties kunnen pedofilie van de aarde weghalen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

We hebben al leringen gegeven dat pedofilie voornamelijk bestaat omdat er veel wezens zijn, vooral gevallen wezens, die afgesneden zijn van het rechtstreeks ontvangen van energie uit het spirituele rijk. Om zichzelf, te onderhouden, zelfs in leven te houden, maar ook om bepaalde macht te hebben om iets te kunnen doen, moeten ze energie stelen van de mensen die wel energie uit het spirituele rijk ontvangen. En een van die manieren is verkrachting of andere seksuele geperverteerde praktijken. Maar je kunt slechts een bepaalde hoeveelheid energie van mensen stelen, afhankelijk van de hoeveelheid energie die zij bezitten. En er zijn volwassenen die iets van hun energie hebben verkwist.

Maar in het algemeen hebben kinderen een bepaalde hoeveelheid levensenergie bij zich voordat ze seksueel actief worden of net zo’n levensstijl hebben als veel tieners en volwassenen, waardoor zij energie weggooien. Daarom is er een segment wezens dat geen licht van het spirituele rijk kan ontvangen en die proberen dat te stelen door seks met kinderen te hebben. Dat is de ware reden. Je kunt hier natuurlijk oproepen voor doen. Je kunt invocaties aan Astrea doen, je kunt ook andere invocaties doen, zoals de Rozenkrans aan Aartsengel Michaël, de Rozenkransen voor Oneindig Licht en andere. Maar je kunt ook oproepen doen om het oordeel te geven over de mensen die pedofiel zijn, maar ook de demonen en entiteiten die daarachter zitten. Je kunt oproepen doen dat de samenlevingen wakker worden en het probleem echt begrijpen en er meer aan doen om dat in te perken.