Voorbereidingen op de conferentie in 2020

Lieve medestudenten,

Graag willen we jullie – Nederlandse medestudenten – alvast op de hoogte houden van de voorbereidingen op onze conferentie met Kim Michaels en de geascendeerde meesters in mei/juni 2020.

Op zoek naar een prettige locatie
Na de conferentie in juni 2019 in ons mooie doch roerige hoofdstadje zijn we direct op zoek gegaan naar een plek voor volgend jaar waar we alle studenten en Kim Michaels met een gerust hart kunnen uitnodigen. Want, alhoewel het uiteindelijk weer een prachtige conferentie was in Amsterdam en zelfs het hoogst haalbare potentieel werd overstegen, heeft het van ons als deelnemers ook best de nodige aanpassing en energie gevraagd. Het was natuurlijk ook voor het eerst in Nederland dat we in een stad bijeen kwamen. Aan het eind van de conferentie werd de wens uitgesproken om een locatie te vinden in het groen en bij voorkeur ook een plek waar iedereen op dezelfde locatie kan overnachten. Met deze wensen in het achterhoofd zijn we op zoek gegaan. Allereerst willen we diegenen die met ons mee hebben gedacht en suggesties hebben geopperd en zelfs offertes hebben gemaild, heel hartelijk daarvoor bedanken!!

Het goede nieuws is: we hebben een prachtplek gevonden!
Tineke is regressietherapeut en herinnerde zich in een ingeving de plek waar zij haar opleiding heeft gevolgd in de jaren 90. Dit is conferentiecentrum De Glind en ligt vlakbij Amersfoort. Wij hebben met zijn drieën deze locatie in augustus bezocht en hadden alle drie een heel goed gevoel over dit conferentiecentrum en ook de hartelijkheid en professionaliteit van de gastvrouw voelde direct als een groot welkom. En bovendien staat deze plek tijdens het Pinksterweekend 2020 (vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni) tot onze beschikking en is het mogelijk om op een één- of tweepersoonskamer te overnachten voor een zeer redelijke all-in prijs. Het is qua inrichting te omschrijven als: redelijk eenvoudig, misschien ietwat nostalgisch te noemen, maar heel netjes en degelijk en daardoor ook heel betaalbaar. Er zijn één- en tweepersoonskamers met goede bedden en een wasbak met koud water. Individuele douches en toiletten zijn op de gang. Voor badjassen wordt gezorgd.

Bovendien is er een grote zaal voor ons beschikbaar met een grote tuin ervoor, waar tot maximaal honderd personen in kunnen. En er zijn goede stoelen en tafels waar we aan kunnen zitten en schrijven in deze zaal. En wat ook niet onbelangrijk is, is dat er rekening gehouden kan worden met noodzakelijke dieetwensen.

Webinar
Nog leuk om te delen is het volgende: er leek één kink in de kabel. Namelijk dat er geen vaste internetaansluiting is en die is nodig voor het webinar voor de mensen die in het buitenland wonen. Maar…heel toevallig was René, de man van Irma die in de ICT werkt, vijf minuutjes van De Glind af toen we hier contact over hadden en “zeker mocht hij even komen kijken”. Na een kort onderzoekje ter plekke (boven het plafond van de zaal) stelde hij vast dat hij een kabel kan aanschaffen en deze verlengen, zodat er een vaste internetaansluiting komt en mensen die dat willen, het webinar kunnen bijwonen. We hebben met De Glind afgesproken dat we deze kabel voor hen achterlaten.

Prijsopbouw
Bovenop de prijs die De Glind hanteert, maken we ook altijd wat extra kosten, zoals de genoemde internetkabel, softwareprogramma voor het webinar, kosten voor de bankrekening, verzekeringskosten (we sluiten een annuleringsverzekering af om zowel voor de Glind als voor onszelf ervoor te kunnen zorgen dat gemaakte kosten vergoed kunnen worden bij het onvoorzien niet door kunnen gaan op het laatste moment), uiteraard betalen we de kamer en het diner van Kim en Julita en is ook de organisatie vrijgesteld van ‘entree’. Wij doen dit als vrijwilliger en verdienen hier zelf niet aan.
Al met al kunnen we volgend jaar voor € 350,- per persoon de conferentie inclusief ontbijt, diner en overnachting (vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht) aanbieden!!
De overnachting krijg je eigenlijk cadeau bij het verblijf. Mocht je het prettiger vinden om elders te overnachten, dan heeft dit geen effect op de totaalprijs.

Een vraag
De reden dat wij deze brief op de Nederlandse website zetten, is dat wij als vrijwilligers van de organisatie graag wat inspraak en medeverantwoordelijkheid met jullie willen delen. Het is niet ‘ons ding’. Wij helpen bij de organisatie om ons allemaal van dienst te kunnen zijn en het zou mooi zijn dat we Nederland ook als gastland voor Kim Michaels en de geascendeerde meesters aan kunnen houden. In alle openheid en eerlijkheid is er één punt dat we lastig vinden en waar we ook jouw input bij waarderen:

  • Conferentiecentrum de Glind wil namelijk – begrijpelijk – graag een getekende offerte voor een minimaal aantal deelnemers en zoals de horeca dit kent, zijn hier annuleringsvoorwaarden aan gekoppeld (en die gaan al in vanaf 29 november 2019). Wij organiseren dit natuurlijk als vrijwilligers en zouden het heel fijn vinden als we dit risico met zijn allen vanuit het gastland kunnen dragen. Dit bedrag is ook niet te verzekeren, omdat het puur met deelnemersaantallen te maken heeft. Het zou ons daarom erg helpen als jij – als je weet dat je wilt en kan komen volgend jaar – je alvast voor 1 januari 2020 zou willen inschrijven en indien mogelijk ook (een deel?) alvast betalen.
    Je kan dit weer doen via het inschrijfformulier via de link op de site: https://docs.google.com/forms/d/1Xhe7UNspBQiHCtWztwiLLafn-THc9obWQYKMCtnWdzI

Alvast onze heel hartelijke dank!

Tot slot
We verheugen ons nu alweer enorm op volgend jaar, om iedereen te ontmoeten en op de nieuwe leringen van de geascendeerde meesters!

Een harte groet van
Tineke, Lilian en Irma
pentecostconference@gmail.com