Kinderen en duistere krachten

Vraag: Mijn vraag gaat over duistere krachten die jonge kinderen aanvallen, ze zijn zes en acht jaar oud en ze begrijpen het niet; ze zijn bang; ze slapen niet. Ik kom bij hen omdat hun moeders mij uitnodigen, maar ik kan hen niet uitleggen waarom de duistere krachten hen aanvallen en zij zijn nog zo klein.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2018 – Nederland:

Als kinderen worden aangevallen door duistere krachten, komt dit in sommige gevallen omdat zij spiritueel al iets bereikt hebben en het potentieel bezitten om in dit leven een hoger bewustzijnsniveau te krijgen of iets belangrijks voor de samenleving te doen en duistere krachten willen hun missie al zo vroeg mogelijk laten ontsporen. In andere gevallen komt het omdat die kinderen diepe verwondingen in hun psyche hebben opgelopen in vorige levens die hen gevoelig maken voor die duistere krachten die altijd proberen aan te vallen wie ze maar kunnen aanvallen.

Wat je in dit geval zou kunnen doen en dit geldt voor ieder van jullie die dit fenomeen tegenkomt, is dat je in de eerste plaats oproepen kunt doen voor bescherming en dat die kinderen worden losgesneden door Astrea, beschermd door Aartsengel Michaël, enzovoort. Afhankelijk van de leeftijd en de bewustheid van de kinderen, kun je ook proberen openlijk met hen te praten en uit te leggen dat bepaalde duistere krachten hen proberen aan te vallen en dat zij het recht hebben om ‘néé’ te zeggen en hun vrije wil gebruiken om te weigeren dat zij worden beïnvloed door die krachten.

Dit kan niet in ieder geval werken, omdat er een complexere reden achter zit, omdat kinderen in vorige levens duistere krachten hebben uitgenodigd om in hun bewustzijn te komen. Dit kan om diverse redenen gebeuren. Dit betekent dat het kind misschien nog niet het begrip en het niveau van bewustzijn heeft om hiermee om te gaan. Dit kan misschien wel later in het leven, vooral als hij openstaat voor een spirituele lering, maar er zullen ook kinderen zijn die je niet kunt helpen. Je moet dit accepteren; je kunt hen niet helpen omdat zij de duistere krachten hebben uitgenodigd om heel ingewikkelde redenen. Dan willen ze hiernaar niet kijken, of ze zijn er nog niet aan toe, en daarom kun je geen oproepen doen die tegen de vrije wil van het kind ingaan, omdat het kind zich innerlijk bewust moet worden en de vastberadenheid ontwikkelen om de keuze te maken om die duistere kracht los te laten.

In een aantal gevallen komt dit door een vorig leven, waarin de kinderen macht wilden en ze bij wijze van spreken hun ziel aan de duivel verkochten en zeiden: “Ik laat jou in mij toe, als jij mij macht geeft in deze situatie.” Het zou kunnen dat ze een relatie wilden met een bepaald persoon en dan zouden ze zeggen: “Als jij ervoor zorgt dat deze persoon verliefd op mij wordt, dan mag jij naar binnen”, maar het kunnen ook veel andere aspecten zijn.

Het kan ook zijn dat zij niet de verantwoordelijkheid voor zichzelf wilden dragen en daarom een duistere kracht hebben uitgenodigd, zodat zij niet hun eigen beslissingen hoefden te nemen. Hier zijn diverse ingewikkelde redenen voor en in dat geval hebben je oproepen geen effect. Je gesprek met het kind kan geen effect hebben en je moet gewoon geduld hebben en hopen dat het kind als het opgroeit zich hier meer van bewust wordt en bereid is om naar die complexe psychologische problemen te kijken.