De Psyche van de Antichrist

HOOFDPAGINA

De geest van de antichrist beheerst het denken van de meeste mensen en heeft er een diepgaande invloed op gehad, en heeft dat nog steeds, en een niet herkende impact op de samenleving.

Deze sectie richt zich op de psychologische aspecten van hoe de geest en de krachten van de antichrist ons proberen te manipuleren. Hier valt ook onder hoe andere mensen verblind kunnen raken door de illusies van de antichrist en zelfs gebruikt kunnen worden als werktuig om ons te manipuleren en ons om de tuin te leiden. De artikelen staan hieronder:

 

Eva en de slang

Sommige mensen proberen op een heel agressieve manier jou te bekeren tot hun geloof. Sommigen zijn zelfs bereid om jouw overtuigingen tijdens dat proces te vernietigen en proberen twijfel te zaaien over de leringen aanhangt of de leraar die jij volgt of het hele spirituele pad. Lees hoe je zulke mensen kunt herkennen, wat hun agenda is en hoe jij je tegen hun agressieve mentale suggesties kunt beschermen.

 

Waarom je niet iets gemeen kunt hebben met bepaalde mensen

Ben je ooit mensen tegengekomen met wie je niets gemeenschappelijks hebt? Sommige mensen hebben een dubbele agenda, of het lijkt wel of zij een andere aanpak hebben van het spirituele pad. Heb jij je ooit afgevraagd waarom hun argumenten andere mensen lijken tegen te spreken, maar zij dit zelf niet inzien? Wat je ook zegt, het lijkt onmogelijk om hen verder te laten kijken dan wat zij als de enige waarheid beschouwen. Heb jij je ooit afgevraagd of ze van een andere planeet komen?

 

Hoe je de verkeerde leraren ontloopt

Een van de belangrijkste initiaties op het spirituele pad is dat je bereid bent om te erkennen dat er krachten in jou zijn – jouw ego – en krachten buiten jou – de valse hiërarchie van de antichrist – die je vooruitgang op het pad tegenhouden. Deze discussie gaat over hoe je kunt voorkomen dat je in de val loopt van de valse hiërarchie die opzettelijk probeert om je op een bepaald niveau van het pad gevangen te houden, en die wil voorkomen dat jij de volgende stap neemt.

 

Het spel spelen, of niet het spel spelen…

Wil je het nooit eindigende spelletje van de dualiteit blijven spelen of wil je het ware spirituele pad vinden? Als je aan het spel wilt ontsnappen, moet je leren hoe je de gedachtespelletjes kunt doorzien van degenen die proberen jou in de val te laten lopen om het spelletje tot in het oneindige mee te spelen.