Ik werp jullie de Uitdaging toe: Te zijn of niet te zijn

Geascendeerde Meester Saint Germain, 3 oktober 2006

Deze boodschap werd gegeven bij Kasteel Kronborg, ten noorden van Kopenhagen, Denemarken, de plaats die wordt genoemd in het toneelstuk Hamlet van Shakespeare.

Ik ben Saint Germain, en ik ben hier om de Vlam van de Vrijheid Zijn op deze locatie te verankeren. Ik kies deze plek om dezelfde reden dat ik die als het centrale punt in het verhaal van Prins Hamlet heb gekozen. Omdat het op een centrale plek ligt om energie tussen Europa en de Atlantische Oceaan uit te wisselen en dan het kruispunt vormt voor de stroom in de vorm van een 8 tussen Europa en de Britse eilanden, en zelfs nog verder tot de Verenigde Staten.

Zodoende is dit de locatie waar ik, zowel fictief als in het etherische rijk, de mensheid de eeuwige, tijdloze uitdaging toewierp: To be or not to be. Die uitdaging heeft nu voldoende tijd gehad om haar weg door het collectieve bewustzijn te zoeken en die kan elk moment doorbreken om fysiek gemanifesteerd te worden met behulp van de top tien procent van de meest spirituele mensen op deze planeet.

Zodoende veranker ik nu een buitengewoon grote hoeveelheid van deze Vlam van de Vrijheid Zijn op deze locatie, waar ze tijdens het hele Aquariustijdperk zal blijven schijnen zolang er mensen zijn geïncarneerd die ervoor kiezen die Vlam van de Vrijheid Zijn te belichamen. Zodoende zeg ik nu bij het gebrul van de zee die het geloei van de wind van de Heilige Geest symboliseert die waarachtig de stroom van de zevende straal van vrijheid op alle niveaus van het materiële rijk is, tegen de hele mensheid: ”Durf vrij te zijn. Durf hier beneden alles te zijn wat je Boven al bent en laat de Gouden Eeuw van Saint Germain zich totaal manifesteren – liever nu dan later.” Dus is het klaar!