Seks op een hoger plan brengen

Geascendeerde meester Moeder Maria, 8 februari 2016

Ik ben de geascendeerde meester Moeder Maria en ik ben blij om over seks te kunnen praten. Wij, in het geascendeerde rijk, voelen geen terughoudendheid om over een onderwerp te spreken dat zo belangrijk is voor veel mensen en dat zo belangrijk is voor de duistere krachten die jou proberen te manipuleren en je energie te stelen.

Laat ik je een hint geven, mijn geliefden. Iedere keer dat er een onderwerp is wat belangrijk is voor de mensen, maar terughoudendheid voelen om erover te spreken, kun je ervaren verzekerd zijn dat de duistere krachten die situatie hebben gemanipuleerd. Zij willen niets liever dan een situatie creëren waarin een probleem tussen twee groepen mensen bestaat en dat dan zo voor te bereiden dat zij er niet over kunnen spreken. Dus kunnen ze het probleem ook nooit oplossen, of zich er nooit van bewust worden van iets wat met het probleem te maken heeft.

In de westerse wereld zijn steeds meer mensen zich bewust geworden van de onderwerpen relaties en seksualiteit. Dit is natuurlijk helemaal goed. De duistere krachten hebben alleen niet achterover gezeten en gekeken naar deze seksuele revolutie, of hoe je het maar noemen wilt. Zij hebben geprobeerd om het de verkeerde richting op te duwen en hebben dat op veel verschillende manieren gedaan, te veel om nu op te noemen.

Ik kan je ervan verzekeren dat een van de manieren waarop zij er hun voordeel mee hebben gedaan, is dat zij een situatie hebben geschapen waarin de grotere openheid over seksualiteit die de heel gesloten houding die er daarvoor was, verving, niet zo zeer mannen van profiteerden, maar wel de krachten die mannen gebruikten. Veel mannen denken misschien dat zij seksueel werden bevrijd en dat zij nu een gratis vergunning kregen om met zo veel mogelijk vrouwen seks te hebben. Wat zij zich niet realiseren, is dat dit heel duur wordt betaald, qua energie.

Je kunt je gevoelens niet van seksualiteit dissociëren zonder dat je energie wordt gestolen door duistere krachten. Dat is onmogelijk. Als je seks hebt en geen diepere gevoelens voor elkaar bezit, of je nu een man of vrouw bent, wordt je energie door de duistere krachten gestolen. Hier moet je op den duur voor betalen. Je ziet mensen die in de seksuele revolutie hebben geleefd en ook de vrijheid hadden om met drugs te experimenteren, die tien of twintig jaar ouder lijken dan hun fysieke leeftijd. Als je het energieveld van die mensen kon zien, zou je zien dat veel van hen lege hulzen zijn die geen levenskracht bezitten.

Als je als spirituele mensen dit patroon wilt transcenderen, om door de duistere krachten gemanipuleerd te worden, moet je respect voor jezelf en, natuurlijk, je partner hebben. Je kunt op geen enkele manier voorkomen dat je energie wordt gestolen als je seks hebt op grond van een oppervlakkig, seksueel, fysiek verlangen. Dat is niet mogelijk, mijn geliefden. Dat kan niet. Dat kan ik je verzekeren.

Je moet beslissen dat jij als spiritueel persoon niet op die manier wilt leven. Je wilt niet een koe zijn die vanwege je energie door de duistere krachten wordt gemolken die geen respect voor jou, of welk menselijk wezen ook, hebben. Dit maakt het noodzakelijk dat je serieus met je spirituele pad aan de slag gaat. Ik zeg niet dat je geen seks mag hebben. Ik zeg dat je het op een hoger plan moet brengen, en het niet dissocieert van liefde.

Het heeft in spirituele betekenis geen zin om seks te hebben als het geen echte liefde is. De meeste mensen proberen seks te vinden vanuit een lagere motivatie, zij proberen de leegte in zichzelf te bedekken. Hier gaat het spirituele pad juist over, namelijk om jouw ware innerlijke essentie te vinden, zodat jij je niet leeg voelt, omdat jij weet wie jij bent, als spiritueel wezen. Daarom hoef je geen seks te hebben om je leegte te bedekken. Je kunt het hebben zonder dat er een leemte ontstaat en op een veel hogere manier die veel aangenamer en vervullender is voor beide partijen.