Hardop je mening geven maakt verschil

Geascendeerde meester Moeder Maria, 18 januari 2016

Ik ben de geascendeerde meester Moeder Maria en ik voel me dankbaar dat ik vandaag Dr. Martin Luther King mag eren. Wij, de geascendeerde meesters, hebben door de tijd heen met veel mensen op deze planeet gewerkt. Dr. Martin Luther King was een van die personen die zich op de geascendeerde meesters kon afstemmen, hoewel hij zich daar niet van bewust was. Veel andere mensen hebben dat ook gedaan.

Een manier om te zien of iemand is afgestemd op de geascendeerde meesters, is heel simpel. Zij hebben een boodschap, natuurlijk. Zij hebben een zaak. Maar zij zijn geweldloos. Mijn geliefden, geweldloosheid is absoluut essentieel om deze planeet op een niveau te brengen waarop er geen oorlogen meer kunnen voorkomen. Je verwijdert oorlog pas van deze planeet als een cruciaal aantal mensen zich bewust wordt van de hele dynamiek van de dualistische mentaliteit dat er altijd twee tegenstellingen elkaar bestrijden.

Heel vaak is een oorlog, een oorlog tussen twee strijdende groeperingen. In sommige gevallen beweerden ze allebei voor een waardevolle zaak te strijden. Daarom beweren ze allebei dat het doden van menselijke wezens de middelen kan heiligen; omdat dit zo belangrijk is.

Dr. Martin Luther King wist uit de grond van zijn hart dat geen enkele zaak zo belangrijk was dat je daarvoor menselijke wezens mocht doden. Hij heeft een magnifiek voorbeeld daarvan gegeven. Vooral voor de Amerikaanse natie, die tegenwoordig een regering heeft die gelooft dat er heel veel zaken zijn waarvoor je andere menselijke wezens mag doden. Daarom heeft deze natie ook het grootste leger op de wereld, de grootste uitgaven aan een leger op de wereld, hoewel er geen duidelijke vijand is om de omvang van de kosten voor het leger te rechtvaardigen.

Daarom kun je het ook alleen maar verklaren door te zeggen dat er bepaalde mensen zijn die het land manipuleren voor diverse doeleinden die niet deze natie en haar volk dienen. Deze kwesties pak ik aan in mijn boek over mensen die winst behalen door oorlogen, degenen die de economie bespelen en oorlogen gebruiken om een hellende economie te rechtvaardigen waar het volk niets aan heeft.

Je denkt misschien dat wij, de geascendeerde meesters, altijd spiritueel zijn en dat spiritueel zijn betekent dat je aardig bent. Ik ben geen aardige meester in mijn boek over oorlog, omdat ik heel direct de kwesties aanpak die op dit moment moeten worden aangepakt. Als je de ware energie van de geascendeerde meesters en de Goddelijke Moeder nog niet kent, dan raad ik je aan om mijn boek te bestuderen, omdat ik je een heel nieuwe kijk geef op wie wij zijn.

De belangrijkste conclusie die je kunt krijgen, is een conclusie die Dr. Martin Luther King ook kreeg, namelijk dat jij als individu het recht hebt, het gezag op deze planeet hebt, om hardop je mening te geven over een zaak die geweldloos is. Je hebt het recht om je mening te geven, wat er ook voor nodig is.

Wij zijn tegenwoordig natuurlijk niet op zoek naar mensen die hun leven willen opofferen om hun mening te geven, want als genoeg mensen hun mening geven, is dat ook niet nodig. Ik bied je een alternatief aan voor het spreken in het openbaar en dat is dat je thuis in de privacy van je eigen huis de heel praktische invocaties opzegt die in mijn boek staan. Als genoeg mensen die invocaties opzeggen en tegelijkertijd de verandering in bewustzijn krijgen die ik in mijn boek beschrijf, dan is het verwijderen van oorlogen van planeet aarde een realistisch doel binnen een paar decennia.