Waarom Zuid-Amerika de Discipline van de Vader nodig heeft

ONDERWERPEN: De stroom in de vorm van een 8 tussen Noord en Zuid Amerika

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 31 december 2005

Mijn geliefden, Ik, Maria, kom jullie met mijn gemaal Raphaël, begroeten. Want ik word ook opgeroepen door jullie oneindige liefde, jullie vreugde, jullie enthousiasme. Ik kom jullie bedanken voor het podium dat jullie willen leveren om deze invocatie voor Zuid Amerika uit te brengen. Soms denk ik dat jullie naar jullie inspanningen kijken met een ietwat simplistische blik, want jullie kunnen niet – en wij begrijpen dit wel – zien wat er in de hogere rijken aan de hand is, zien wat er achter de schermen op aarde gebeurt. Maar ik kan zeggen dat deze invocatie voor Zuid Amerika, niet een gegeven is. Zes maanden geleden had er nog niet met zekerheid kunnen worden voorspeld of wij deze rozenkrans konden uitbrengen. Deze is enkel uitgebracht, omdat jullie hier hem verdiend hebben door de andere rozenkransen op te zeggen.

Mijn geliefde harten, denk niet dat wij, de geascendeerde meesters, hierboven zitten, naar beneden kijken en dan beslissen wat er gebeuren moet zonder zelfs maar na te denken over wat er op aarde gebeurt. We houden altijd in ons achterhoofd wat er op aarde gebeurt. En wat wij uitbrengen, passen wij altijd aan aan jullie vaardigheid en bereidheid om hogerop in bewustzijn te komen.

De stroom in de vorm van het cijfer 8 tussen Noord en Zuid Amerika
Zien jullie hoe belangrijk het is om een stroom in de vorm van een 8 tussen Noord en Zuid Amerika te vormen? Misschien niet. Maar ik moet zeggen dat als de juiste stroom in de vorm van een 8 tussen Noord en Zuid Amerika er niet is, dan kan Zuid Amerika niet haar goddelijke plan uitvoeren en het platform worden voor de incarnatie van het Zevende Wortelras.

Zie je, mijn geliefden, Zuid Amerika kan niet zelfstandig het evenwicht bewaren voor het Zevende Wortelras, vooral niet in de huidige situatie waarin je zoveel armoede ziet. Moeten we echt die heel erg hoge levensstromen voor de eerste keer op aarde laten incarneren om enkel op te groeien als straatkinderen in de allergrootste armoede of zich op vele manieren te laten misbruiken?

Om deze omstandigheden van extreme armoede voor de kinderen te veranderen, moet Zuid Amerika bereid zijn iets van Noord Amerika te leren. En wat kan Noord Amerika bijdragen? Nu, zoals we in de nieuwe invocatie zeggen, houdt Noord Amerika de vlam vast. En de vadervlam geeft een bepaalde discipline, een bepaald eenzijn, waardoor je op één lijn komt met de hogere bedoeling in plaats van enkel van het Moederlicht te genieten en dit voor je genoegens of de lol te gebruiken.

Dus we we zien veel enthousiasme en liefde in Zuid Amerika, wat prachtig is om te zien. Maar maar al te vaak wordt het simpelweg voor genoegens hier in het materiële universum gebruikt, zonder de discipline van de vader en zo op één lijn kan komen met de visie op de Gouden Eeuw. Dat willen wij zien gebeuren – dat er een meer discipline komt in het Moederlicht, zodat het verhoogd kan worden in plaats van horizontaal verkwist.

Mijn geliefde harten, eenzijn is de sleutel tot de Gouden Eeuw. Want zonder dat eenzijn, zal er geen Gouden Eeuw komen. Er komt dan gewoon een volgend tijdperk waarin iedereen voor zichzelf zorgt en niemand de hogere visie heeft hoe een Gouden Eeuw eruit zou kunnen zien. Daarom prijs ik jullie voor jullie inspanningen en ik zeg: “Verhoog je visie, wordt één en zie dat God veel meer door jullie kan doen dat jullie nu zelfs maar beseffen.”