Wie houdt de Levende Vlam van het Leven in Leven?

Geascendeerde Meester Saint Germain, 31 december 2005

Saint Germain BEN IK! En ik word geroepen door jullie enthousiasme voor deze invocatie en voor jullie wens om de leiding over Zuid Amerika te nemen. Toen ik de oproep deed aan degenen die de vlam van het leven willen handhaven, bedoelde ik degenen die de Levende Vlam van het Leven brandend zouden houden. En hoe kunnen jullie die Levende Vlam laten branden als jullie niet meegaan wanneer die vlam verder gaat?

En ik, Saint Germain, ben dus verder gegaan. En ik roep degenen die hun vlam hebben laten opsluiten in een klein kadertje op, de ketenen los te maken die je tegenhouden om met de Vlam van Vrijheid mee te gaan, met de Rivier van Leven die wij zijn, die wij nu door deze dispensatie uitgeven.

Want ik heb jullie nodig waar IK BEN! Niet waar ik gisteren was! Kom dan met mij mee! Volg mij, zodat al degenen die de echte bewakers van de Vlam zijn, hier in Zuid Amerika of ergens anders, als één bijeen kunnen komen en het wonder van de Gouden Eeuw tevoorschijn halen dat erop wacht in het etherische octaaf te worden uitgebracht.

Wie zijn degenen die dit in het fysieke octaaf zullen oproepen en daarom de fakkeldragers van Saint Germain zijn? Waar zijn ze, vraag ik? Kom dan met mij mee, want IK BEN hier!