De oorzaak van droogte

Vraag:  Wat is het bewustzijn dat achter droogte zit en welke visie kunnen wij daarop hebben en welke oproepen kunnen wij doen?

Kim: Ik zal alleen zeggen dat de meesters al leringen over droogte hebben gegeven, dat het te maken heeft met begeerte en we hebben het ook al een keer in de radioshow besproken. Dus je kunt daar oproepen voor doen. Er staan zelfs een paar leringen op de website van Ascended Master Light over de vijf Dhyani Boeddha’s en hoe zij te maken hebben met natuurrampen. Dus je zou die kunnen gebruiken. Er is ook nog de Oost-Westinvocatie en andere soortgelijke oproepen.

Vraag:  Hoe zit het met de oostkust, komt daar meer droogte voor vanwege Wall Street?

Kim: Dat klopt, maar aan de andere kant is er ook in Californië een bepaald bewustzijnsniveau dat snel geld wil verdienen en het gevoel heeft dat er nooit genoeg is, wat helemaal teruggaat op de Gold Rush. De hele staat is zo duur dat er duidelijk een aantal heel machtige mensen zijn die elke stuiver uit de mensen persen door alleen maar hun uitgaven om te leven te verhogen. Je kunt niet vermijden om geld uit te geven aan elektriciteit of autorijden of iets anders. Dus daar zou je wel oproepen voor kunnen doen – de machtselite en de manipulaties die erachter zitten.