Hoe conferenties van geascendeerde meesters worden georganiseerd

Vraag:  Komt er vanaf nu een conferentie in de Verenigde Staten? Omdat de laatste acht jaar geleden was.

Antwoord van Kim Michaels (17 juli 2015 – Los Angeles, Verenigde Staten):

Kim: Dat weet ik niet. Het is opnieuw een kwestie van iemand die dat organiseert, omdat ik niet een organisatie heb. Ik heb geen mensen in dienst die ergens ver weg een conferentie gaan organiseren. Dus ik ben afhankelijk van mensen die zeggen: “Oké, ik neem die taak op mij. Ik ga dit organiseren.”

Zo werkt het op dit moment en ik denk dat de meesters het ook zo willen. Ik zie mijzelf niet een organisatie runnen. Ik beschouw mezelf niet als een leider die andere mensen vertelt wat ze moeten doen. Ik beschouw mijzelf meer als een schrijver, een boodschapper, om leringen naar buiten te brengen en dan is het aan de mensen wat ze ermee willen. Het is niet zo dat de meesters niet een soort groep of organisatie willen, maar het komt niet van boven. Het komt door de geest van de mensen die zich bewogen voelen om dat te doen. Dat is de enige manier waarop het kan gebeuren. Dat weet ik.

Ik heb het laatste jaar het gevoel gekregen dat de geascendeerde meesters wel zouden willen dat er meer initiatieven kwamen. Maar zij gaan de mensen niet door mij vertellen wat ze moeten doen en ik ga dat niet regelen. Het moet spontaan van binnenuit komen. Sommige mensen voelen de inspiratie om dat te doen.

Bij de laatste conferentie in Rusland, in Novosibirsk, was er een groep, een spirituele groep, die al veel dingen deed, mijn leringen en andere leringen gebruiken. Maar één persoon in die groep kreeg inspiratie om een conferentie te doen en zij stelde het aan de groep voor en zij waren het ermee eens. Dat is prachtig, volgens mij, wanneer het door de mensen komt die er open voor staan.