Je kunt met ons communiceren

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 23 april 2016 – Divine Love Talk radioprogramma op CRN

IK BEN de Geascendeerde Meester Moeder Maria en ik wil jullie zeggen dat het grootste bedrog dat ze ooit met de mensheid hebben gepleegd, is de dood; “Jij kunt niet sterven”, want jij bent een onsterfelijk spiritueel wezen. Jij hebt een sterfelijk fysiek lichaam in een universum dat sterfelijkheid lijkt te verifiëren. Maar de verifiëring van sterfelijkheid is niet objectief en wordt in het leven geroepen door degenen die jullie in hun macht willen door je te laten geloven dat jij op een dag ophoudt te bestaan, of dat jij mogelijkerwijs eindigt in een of andere vurige onaangename hel.

De reden dat ze dit doen, mijn geliefden, is niet dat het hun wat kan schelen wat er met jou gebeurt nadat je sterft. Zij geven om wat er nu met jou gebeurt en wat zij jou kunnen laten doen in dit leven. Dit hebben ze met religie gedaan, ook de christelijke religie. Ze doen het nu met het wetenschappelijk materialisme. Je kunt je geliefden niet verliezen, alleen als jij in gedachten het contact met hen afsluit. Jouw bewustzijn is een continuüm, het bewustzijn van je geliefden is ook een continuüm. En je kunt net zo gemakkelijk met hen communiceren nadat zij gestorven zijn als voor hun dood, ‘als’ jij leert te communiceren zonder woorden voor zij sterven. Zij sterven niet, hun lichaam sterft. Jij sterft niet. Jouw lichaam sterft.

Maar het spiritueel wezen dat jij bent, gaat verder en aan de communicatie die er kan plaatsvinden, zitten geen limieten. Ik zou alle mensen op wetenschappelijk gebied die naar voren durven te komen en de bestaande paradigma’s op het gebied van zowel religie als materialistisme aanvechten, willen eren. Deze mensen zijn de ware pioniers die de mensheid op een hoger niveau zullen brengen, omdat de wetenschap het potentieel beseft waar maar heel weinig mensen tegenwoordig van dromen.

Als de wetenschap eenmaal de ketenen van het materialisme heeft afgeworpen, gaan er nieuwe deuren open, omdat de wetenschap dan veel opener komt te staan om ideeën te ontvangen die de geascendeerde meesters graag op elk moment willen uitgeven. En het is heel erg belangrijk om de illusie aan te vechten dat jullie geliefden sterven en je er het contact mee verliest. Ik weet heel goed dat er veel charlatans zijn, zoals allerlei mediums die van de mensen proberen te profiteren. Maar je kunt hen niet als excuus gebruiken om niet objectief naar het potentieel te kijken of je met overleden geliefden kunt communiceren.

Zoals je vandaag hebt gehoord, zijn er methoden om dat te doen die niet eisen dat je iemand betaalt en iemand van jou laat profiteren. Het is iets wat je kunt doen en leren doen en het is een veilige manier om het te doen. Nu weet ik heel goed dat veel mensen zullen zeggen: “Hoe weet ik dat dit echt is?” Maar ik zou je willen vragen om deze vraag niet als eerst te stellen.

De eerste vraag die je moet stellen, is: “Helpt het mij door het proces heen?” En ik moet zeggen dat veel mensen door het proces zijn heen gekomen door te proberen om met een overleden geliefde te communiceren. En zij hebben in feite geen contact met die geliefde gemaakt. Maar zij zijn wel in gedachten door een proces gegaan dat hen heeft geholpen om verder te gaan. En dit heeft waarde afgezien van of het echt is. Het is natuurlijk waar dat jullie geliefden niet dood zijn en dat het mogelijk is om met hen te communiceren, net zo goed als het mogelijk is om met ons te communiceren.