Geloof niet meer in de profetieën dat de wereld vergaat

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 28 september 2015 – Divine Love Talk radioprogramma op CRN

Ik ben de geascendeerde meester Moeder Maria. Ik zou graag de recente maansverduistering willen bespreken die heel veel mensen gebruiken om het einde van de wereld of andere rampen te voorspellen.

Mijn geliefden, het is heel belangrijk voor alle spirituele mensen dat zij beseffen dat de wereld niet in de nabije toekomst vergaat. De wereld vergaat nooit zoals de doemdenkende profeten het afschilderen. Wat je ziet in de overblijfselen van de Bijbel over Armageddon of een cataclysme, is iets wat niet op jullie universum van toepassing is, maar iets wat in vorige sferen is gebeurd. En het was geen cataclysme, maar een ascensie. Dit universum zal ook ascenderen, maar dat gebeurt in zo’n verre toekomst dat ik je ervan kan verzekeren dat jij je er in dit leven niet druk over hoeft te maken.

Als je dat doet, zou ik tegen je willen zeggen dat de menselijke geest is geprogrammeerd om naar patronen te zoeken. Dit is een neutraal vermogen, omdat dat jij de patronen in de materiële wereld moet kennen, zoals de wisseling van de seizoenen. Maar jouw geest heeft ook het vermogen om te projecteren en die vaardigheid te gebruiken om te projecteren dat die patronen een bepaalde kosmische betekenis moeten hebben, wanneer er een patroon is. Dit is iets wat in de hele geschiedenis is misbruikt door mensen die andere mensen in hun macht willen of die gewoon angst willen inboezemen met de bedoeling om aandacht of macht te krijgen.

Zoals wij jullie hebben uitgelegd, zijn er duistere krachten die jullie energie willen stelen en zij doen dit door angst op te roepen. En dit gebeurt steeds weer opnieuw, wanneer de mensen deze profetieën geloven. Ik wil niet dat de spirituele mensen die openstaan voor de geascendeerde meesters, hun energie aan duistere krachten geven door middel van angst. En daarom raad ik je ten sterkste aan om de hulpmiddelen te gebruiken die wij hebben gegeven om je van de angst te bevrijden die jij nog in jouw wezen over hebt.

Mijn geliefden, als er een cataclysme zou gebeuren, kan ik je ervan verzekeren dat ik of andere geascendeerde meesters jullie zouden waarschuwen. Maar er komt niet zo’n gebeurtenis. Er kunnen wat ups en downs komen, maar niets wat in de verste verte op het einde van de wereld, Armageddon of een cataclysme lijkt. De aarde is een schoollokaal. Wij, de geascendeerde meesters hebben de aarde geschapen. Wij hebben een enorme hoeveelheid energie en aandacht in gestoken in het scheppen van deze planeet. En wij zijn niet van plan die achter te laten, want je kunt nog steeds heel veel lessen op aarde leren.

Zolang jij de vele negatieve dingen ziet die er op aarde gebeuren, weet je dat de mensheid haar lessen nog niet heeft geleerd. En dat betekent dat de wereld niet vergaat. Of liever niet accelereert en naar het volgende niveau ascendeert. Er bestaat geen automatische ascensie, mijn geliefden. Dit is weer een illusie die wordt verspreid door degenen die niet beter weten, of die het wel beter weten, maar dit gebruiken om van jou te profiteren. Er bestaat geen gegarandeerde of automatische ascensie. Het universum waarin jij leeft is niet mechanisch van aard. Het wordt met de gepaste ijver geleid door de geascendeerde meesters die overeenkomt met de keuzes die de mensheid maakt. Maar ik kan je ervan verzekeren dat wij niet toestaan dat deze wereld vergaat. Dus raad ik je aan om niet meer in die profetieën te geloven.