Getuigenissen van evenementen met Kim Michaels

Op deze pagina staan getuigenissen van mensen die op een conferentie bij Kim Michaels en de geascendeerde meesters zijn geweest.

Als je ook een getuigenis wil schrijven, mail dan naar kim@morepublish.com

 

L.A. Conference juli 2015
Ik had de gelegenheid om de conferentie van de geascendeerde meesters bij te wonen in Los Angeles. Dit was de tweede conferentie waar ik bij was. De eerste was in Melbourne in Australië. Het was een geweldige ervaring, in de aanwezigheid van de meesters te zijn, naar hen te kunnen luisteren door de boodschapper Kim Michaels valt niet in woorden te vatten. De dictaten live horen is een ervaring die ik nooit weer zal vergeten, de energie en kracht is voelbaar.

Ik ontmoette veel mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet van allerlei verschillende plaatsen op de planeet. Er ontstonden veel nieuwe vriendschappen en we houden nu contact met elkaar via het internet en e-mail.

Wij hebben veel dictaten gekregen en veel invocaties opgezegd. We konden ook vragen stellen die één van de geascendeerde meesters dan beantwoordde. Dit was van onschatbare waarde, omdat de mensen vragen konden stellen over het gebied van de planeet waar zij vandaan kwamen. Er werd veel geglimlacht en men was blij in het gezelschap van gelijkgestemde geesten. Ik hoop in de toekomst nog meer conferenties bij te wonen en kijk ernaar uit om oude gezichten weer te zien en ook nieuwe te ontmoeten, terwijl wij samen het pad bewandelen, waarop de meesters naast ons lopen om ons de weg te wijzen.

Hartelijke groeten
S

***

Hoewel ik nu acht jaar de leringen van de geascendeerde meesters volg, is het altijd een bijzondere ervaring om aan een conferentie deel te nemen. Tot dusver ben ik bij drie conferenties geweest op verschillende plaatsen en elk daarvan heeft mij op een andere manier geraakt. Toen ik in het begin de leringen op het internet bestudeerde, wilde ik wanhopig graag bij de conferenties zijn. De eerste was in Lourdes. Toen ik daar eenmaal was, voelde ik innerlijke vrede toen ik er was. Ik waardeerde ook de ontspannen sfeer die een grote opluchting voor mij was. Zelfs de meesters waarschuwden ons niet al te serieus bezig te gaan met het pad, laat er vreugde door je heen stromen. Ik had ook een paar piekervaringen.

Bij de tweede conferentie werd ik geraakt door de introductieboodschap van Sanat Kumara. De hele conferentie was speciaal omdat die in Almaty was, dicht bij het geliefde Shamballa van de meester. Het was subliem tussen de Tien Shan bergen.

Bij de conferentie in Holland in Vorden, voelde ik een heel hoog niveau van eenzijn met de meesters, de boodschapper en de deelnemers. Wij hebben korte tijd in de hemel mogen zijn. Na die ervaring wat het erg moeilijk om me weer aan het dagelijkse leven aan te passen.

Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om aan die evenementen deel te nemen.

***

De conferentie in Zutphen met Pinksteren was mijn eerste conferentie met Kim Michaels hoewel ik zijn werk al verscheidene jaren via het internet ken.

Het spirituele pad bewandelen stond bij mij op de eerste plaats en ik heb veel verschillende ervaringen op mijn weg gehad om uit te vinden wat echt of niet echt was.

Sinds ik Kims website heb gevonden, voel ik mij volledig vertrouwd met het pad van de geascendeerde meesters en ik ben heel erg dankbaar voor dit geschenk. Ik wilde ook graag samen met andere mensen samenkomen om ons te richten op de vele onevenwichtigheden die er op aarde zijn. De laatste conferentie was de eerste samenkomst, ik heb ervaren dat mijn wens werd vervuld – samen zijn met mensen die hun geest openstellen voor een hoger doel – totaal, en zonder een vorm van teleurstelling. Ik ben heel blij dat de volgende mogelijkheid wordt geschapen om er weer bij te zijn.

Dank je van ganser harte.

JJ

***

Vorig jaar gingen we naar de pinksterconferentie in Nederland van Kim Michaels. Het heeft mijn leven getransformeerd. Ja, we hadden al leringen van de geascendeerde meesters gelezen, maar nog niet rechtstreeks horen uitspreken door een boodschapper. De dictaten waren diepgaand en raakten ons diep. Soms konden wij zelfs de uitstraling van de Meesters voelen. Wij verlangen er naar de Meesters weer te horen spreken op de pinksterconferentie van 2016 in Nederland.

***

De pinksterconferentie vorig jaar was mijn eerste conferentie ooit met de geascendeerde meesters en die kwam nadat ik anderhalf jaar eerder van de leringen had gehoord.

Ik voelde mij als een ‘eend in het water’ met de leringen (ik was eraan toe om ze te ontvangen), de conferentie was echter voor mij een heel andere ervaring.

Ik veronderstelde dat ik niet in staat zou zijn het allemaal op te nemen, te veel, te geavanceerd, iedereen is verder dan mij op het pad… gevoel.

Maar ik móét zeggen dat de ervaring al mijn verwachtingen overtrof. De rechtstreekse eerlijke en duidelijke overdracht, door boodschapper Kim Michaels sloeg alles zodra het eerste dictaat, van Moeder Maria, kwam; ik voelde mij tot tranen geroerd, omdat het voelde alsof ze het rechtstreeks tegen mij had…. Maar later ontdekte ik dat meer mensen dat gevoel hadden gehad!!

De dictaten gingen 5 dagen door en ze waren stuk voor stuk nauwkeurig en juist wat wij moesten horen, en als groep werden we steeds meer één in de loop van de tijd; er was een groot gevoel van verbondenheid met iedereen.

Aan het eind van de 5 dagen, wilde ik bijna niet weg uit die heerlijke atmosfeer en dat bleef nog lang zo, en het innerlijke verwerkingsproces gaat nog steeds door, zelfs tot op heden.

Als ik zeg dat de conferentie diepgaand was, is dit voor mij een understatement, maar ik kan het niet in woorden uitdrukken.

Ik ben Dankbaar en voel mij gezegend dat ik er deel van heb uitgemaakt en ook voor de kans om het samen met Roeland te organiseren en het dit jaar weer te doen, is geweldig.

Iedereen bedankt, Love en Light.

LvE