Kuan Yin blijft bij de aarde

Vraag: Hoe lang blijft Kuan Yin bij ons. Ze kan verder gaan, maar wat is haar beslissing of onze optie dat zij haar wezen aan ons reflecteert? Zij heeft ons de belofte gegeven om bij de aarde te blijven en ons te helpen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Master MORE door Kim Michaels (juli 2013):

Kuan Yin blijft in de nabije toekomst nog bij ons. De enige reden dat een geascendeerd wezen van planeet aarde vertrekt, is dat er niemand meer op aarde is die de vlam met de goddelijke eigenschappen die dat wezen voor de aarde heeft, belichaamt. Zolang er mensen zijn die zich op het hart van Kuan Yin afstemmen en ernaar streven om de open deur te zijn voor de vlam van Genade en Vergeving, heeft Kuan Yin een weldadig effect op de planeet.

Er kunnen momenten zijn dat een geascendeerd wezen ziet dat er niemand op aarde de open deur voor de vlam van dat wezen is, zodat zij beslist om naar andere planeten te vertrekken waar zij meer hulp kan bieden aan de levensstromen op die planeet dan de levensstromen op aarde. Maar wat Kuan Yin betreft, zij heeft heel veel volgelingen in het oosten en ook zoveel in het westen dat zij nog heel lang bij de aarde blijft.