Het Oordeel van de Heer over de Valse Predikers in de Religie

Geascendeerde Meester Aartsengel Michaël, 22 oktober 2005

Ik Aartsengel Michaël, kom vreugdevol in jullie midden, hier naartoe geroepen door de magnifieke kelk die jullie hebben opgeheven. Ik kom het oordeel van de Heer brengen over de valse predikers in de religie – in Amerika en de wereld – die tussen de mensen en hun God staan, die de wetgeleerden zijn die de sleutel van kennis van het innerlijke pad hebben weggenomen, het ware innerlijke pad naar spirituele vrijheid.

Ik zeg dat hun tijd op aarde niet meer bestaat en hierbij verklaar ik het lossnijden van de top tien procent van de mensen op aarde van het bewustzijn van de antichrist opdat zij de kans krijgen om vrij te kiezen wie ze willen dienen opdat zij de kans krijgen voor het leven te kiezen. Daarom vraag ik jullie om op te staan en met mij te zeggen: “KIES HET LEVEN!” (36x)

Ik vraag nu dat jullie een boog visualiseren tussen deze plaats en Moskou in Rusland, waar de studenten in Rusland de Rozenkrans van Aartsengel Michaël voor Rusland hebben opgezegd. Ik vraag jullie om deze boog te zien eindigen in het Kremlin, op het Rode Plein dat vroeger precies het centrum van het communisme op de hele wereld was – maar waar ik mijn intrek heb genomen om een kelk van licht op te houden – en dus visualiseren dat jullie licht een boog maakt naar die plaats en de studenten in Rusland te versterken terwijl wij nu dit fiat opnieuw geven: “KIES HET LEVEN!” (36x) Ik dank jullie wel.