De Bescherming van het Ambt van President

ONDERWERPEN: Waarom je niet de onvoorwaardelijke liefde van de Goddelijke Moeder kunt ontvangen – Moeder Maria bij het kruis – Waarom kunnen mensen Gods liefde niet aanvaarden? – De ware oorzaak van armoede – De ascensie vindt niet met één sprong plaats

Geascendeerde Meester Saint Germain, 21 oktober 2005

IK BEN DE VRIJHEID, DE VRIJHEID BEN IK! Ik ben natuurlijk Saint Germain, jullie God van Vrijheid voor de aarde, en hoe zou ik ooit niet kunnen reageren op een dergelijk uitschenken van liefde voor de vrijheid, voor Amerika in de invocatie. Dus hier BEN IK in jullie midden en ik vraag jullie erover na te denken dat wat jullie vandaag ervaren hebben, een acceleratie is in de samenwerking tussen de geascendeerde meesters boven en de niet geascendeerde studenten beneden – de niet geascendeerde meesters beneden, zou ik eraan toe willen voegen.

Wanneer je een invocatie vol vuur en vastberaden opzegt, bouw je een krachtveld op en dan kunnen wij door de sluier heen stappen en vermenigvuldigen wat jij naar buiten hebt gebracht. Jullie geven ons de opening om erdoor te stappen en dan kunnen wij vermenigvuldigen wat er wordt gegeven. En dit is een patroon dat jullie zien wanneer genoeg mensen bijeen komen met genoeg devotie, hartvlam en stuwkracht. Wij zullen reageren en onze oproepen op die van jullie opbouwen. Daarom ben ik niet hier om een lange dissertatie te geven, ik ben hier om jullie te vragen met mij te werken in een heel speciale onderneming.

Ik vraag jullie je op je hart te concentreren en je voor te stellen, voor je te zien, te visualiseren dat jullie nu in een cirkel staan in het Oval Office in het Witte Huis en ik sta in jullie midden in mijn totale, geascendeerde meester, lichaam. Ik vraag je nu met mij te zeggen: “Ik ben de vrijheid, de vrijheid ben ik” en dan visualiseren jullie dat we de vlam van vrijheid om het Ambt van de President verankeren. Of wij de persoon die het ambt bekleedt nu wel of niet kunnen sponsoren, het ambt zelf kunnen wij wel beschermen. En als die vlam sterk genoeg wordt, zal ze het menselijke bewustzijn overweldigen van wie er ook maar op die stoel zit, zodat zij, tenminste enigszins, behulpzaam kunnen zijn voor de zaak van vrijheid. Laten we het daarom met elkaar herhalen:

IK BEN DE VRIJHEID, DE VRIJHEID BEN IK! (40x)

Mijn geliefde harten, ik dank jullie. En ik kan jullie ervan verzekeren dat de demonen die dit kantoor bezet hielden nu vol snelheid over het grasveld buiten het Witte Huis wegrennen. Zie ze rennen tot ze tegen Aartsengel Michaëls zwaard aan rennen dat precies aan het eind van dat grasveld staat, waar ze door het vuur van Aartsengel Michaël verteerd worden. Dus is het klaar. Dus is het afgelopen. Dus wordt het verzegeld. En ik zeg jullie adieu tot ik weer langer tegen jullie spreek. Dank jullie, vrienden van vrijheid.