Je van onderbewuste impulsen bevrijden

Vraag: Er is een Amerikaanse psychologische methode die belooft jou snel van onderbewuste impulsen af te helpen en het verleden te boven te komen. Kun je dat voor ons bevestigen; is het gevaarlijk of niet voor praktisch gebruik?

Antwoord van Geascendeerde Master MORE door Kim Michaels:

Mijn geliefden, alles wat belooft dat jij snel van onderbewuste impulsen verlost kunt worden, komt niet bij de geascendeerde meesters vandaan. Kijk uit voor dat soort beloften, vooral als die uit Amerika komen, die de hoofdstad is van de ‘snel rijk worden’ en ‘snel resultaten boeken’ cultuur. Dit komt gedeeltelijk door de Amerikaanse denkwijze die snel resultaten wil zien en die in het moderne tijdperk steeds ongeduldiger wordt. Je kunt dit in de media zien door hoe de pers omgaat met sound bites van twintig seconden en men dan denkt dat het genoeg is om de diverse aspecten van een ingewikkelde kwestie bloot te leggen.

De onderbewuste geest is onderdeel van jouw ziel. Die is in vele, vele levens opgebouwd. Er is absoluut geen sluiproute die je snel van onderbewuste impulsen kan bevrijden, in menselijke tijd gerekend. Er bestaan natuurlijk wel methoden die je inzichten kunnen verschaffen in je onderbewuste overtuigingen en daar zijn er veel van. Ik zal nu geen specifieke aanbevelen, want dat is veel te ingewikkeld.

Maar je ziet dat er in principe twee groepen zijn: de ene is erop gericht om jou te helpen energie te bevrijden en andere zijn erop gericht zijn om jou je onderbewuste impulsen te laten inzien. Onderbewuste energie bevrijden kan je misschien helpen. Het kan zelfs nodig zijn om zoiets korte tijd te gebruiken voor mensen die in een crisis zitten. Maar voor mensen die zich aan het pad van de geascendeerde meesters wijden, moet het niet nodig zijn om technieken te gebruiken die zich richten op het bevrijden van energie, want zelfs al zou je energie uit jouw eigen energieveld loslaten, je blijft karmisch en spiritueel gezien verantwoordelijk voor jouw gebruik van energie. Je moet die transmuteren voor je voor de ascensie in aanmerking komt.

De beste middelen om de energie in het onderbewuste af te handelen, is door decreten, rozenkransen en invocaties die wij uitgeven. Je kunt die gebruiken om technieken te versterken die erop gericht zijn om je te helpen jouw onderbewuste overtuigingen en impulsen in te zien, maar ook onze dictaten en onze invocaties zijn zo ontworpen dat zij je die onderbewuste impulsen helpen in te zien.

Ik raad je niet aan om alleen onze technieken te gebruiken, maar een combinatie daarvan gebruikt, zoals jij persoonlijk van binnenuit voelt dat dat goed voor jou is. Je kunt met diverse hulpmiddelen experimenteren tot je een paar vindt die voor jou persoonlijk werken. Maar gebruik ze altijd naast onze decreten en invocaties. Als je de geascendeerde meesters kent, maak je gebruik van van wat wij hebben en dan gebruik je de andere hulpmiddelen om jouw oproep van licht aan te vullen.

Wij werken met veel mensen. Wij geven heel veel hulpmiddelen, vaak zonder dat de mensen zelfs maar weten dat zij hulpmiddelen van ons ontvangen. Maar zoals ik al zei, er bestaat geen quick-fix, er bestaat geen sluiproute. Je hebt een berg karma gemaakt en die moet je ont-creëren door licht op te roepen.