Nieuwe Vertalingen

Hoe Afgoderij en Elitarisme vrijheid ondermijnt
Geascendeerde Meester Gautama Boeddha, 1 januari 2019

ONDERWERPEN: Het probleem dat afgoderij is – Waar afgoderij vandaan komt – Afgoderij, dictatuur en het elitarisme – De gedachtevorm voor 2019 – De grootste kracht van antivrijheid – 2018 bekijken – Afgoderij overwinnen – De angst om je naam gedrukt te zien staan – Een beschaafd internet – 2019 bekijken

 

Explaining Evil is af. Alle teksten zijn vertaald.

Ik ben nu begonnen met The Mystical teachings of Jesus aan te passen aan de site van Kim. Kijk af en toe even wat er is veranderd.

Als een link niet goed werkt of een andere tekst aangeeft, zou je dit dan willen melden? Een kort mailtje naar tinekevanderzee@gmail.com is voldoende.

Ik wil persoonlijk nog even zeggen dat ik blij ben met het aantal bezoekers dat de laatste maanden komt. Het is verdubbeld en deze maand zijn er wel achthonderd verschillende bezoekers  geweest. Dit werk geeft mij veel voldoening en het is fijn dat mensen er ook iets mee doen.

Afbeelding 034

Rest mij nog alle lezers gezellige dagen toe te wensen.

 

Op de site zijn weer kleine wijzigingen doorgevoerd:

De boeken die in het Nederlands zijn vertaald, vind je nu in de linker kolom in plaats van in de bovenbalk.

Ik heb de laatste jaren alle boeken vertaald van de serie Het Pad naar Zelfmeesterschap die er tot nu toe zijn, maar het probleem is dat Kim geen tijd heeft om ze uit te geven. Ook bestaat er inmiddels een vertaling van ‘My Lives with Lucifer, Satan, Hitler and Jesus’. Als iemand hulp wil aanbieden bij het uitgeven, houd ik me aanbevolen.  (Misschien weet iemand met het publishing programma van Word om te gaan en wil het mij leren.) Het zou Kim zeker ontlasten.

Ik ben begonnen met het vertalen van Explaining evil. Er komen steeds kleine stukjes bij: Het kwaad verklaren

 

Groepsapp: Info vragen en geven ARJ

Ik heb op mijn telefoon een groepsapp gemaakt voor iedereen die vragen heeft over iets. Iedereen die een vraag heeft of juist een antwoord op een vraag die wordt gesteld, kan hier terecht. Het gaat puur om uitwisseling van informatie.

Als je mij een mailtje stuurt met je naam en telefoon, dan voeg ik je toe. Ik denk niet dat er op dit moment heel veel dingen onduidelijk zijn, maar ik had het gevoel dat ik dit nu moest maken.

Als je vragen hebt over boeken bestellen, betalingen met paypall die niet lukken, en dat soort dingen, dan kan ik je niet helpen, daar moet je echt voor bij Kim zijn. Maar misschien heeft iemand daar juist ervaring mee en kan hij diegene dan een aanwijzing geven, waardoor iets wel kan. Dit is maar een voorbeeld, maar zo is het bedoeld.

Ik kan me ook voorstellen dat je iets niet begrijpt in een tekst, en als dit iets algemeens is, dan kun je dat voorleggen. Misschien dat iemand anders daar dan wel meer vanaf weet.

Als je iets persoonlijkers hebt, waar je privé niet uitkomt, kun je mij natuurlijk ook altijd even mailen. Ik heb niet overal antwoord op, maar ik ben er onderhand wel vanaf 2005 mee bezig en twee weten meer dan één.

Ik doe dit omdat ik het gevoel heb dat het belangrijk is om samen iets te doen en het gemeenschapsgevoel te stimuleren. Als ik het gevoel krijg, dat dit niet de juiste manier is, dan houd ik er weer mee op, maar daar ga ik vooralsnog niet van uit.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-