Nieuwe Vertalingen

 

Conferentie 2018 – Estland

De conferentie voor2018 heeft als onderwerp:

Adopting a positive outlook on life on earth

Van 30 november tot en met 2 december

Voor meer inforomatie: klik hier

 

 

Er zijn weer een heel stel vragen en antwoorden:

Channelen, spirituele gemeenschappen en leraren in het Aquariustijdperk

Wezens op de emotionele, mentale en identiteitsniveaus

Is de politiek het werk van Satan?

Psychologie onderwijzen op scholen

Je verlamd voelen op het spirituele pad

Gegrond of niet-gegrond zijn

De complexiteit van de IK BEN Aanwezigheid

Christusbewustzijn is een concept

Manifesteren versus scheppen

Machtsspelletjes in spirituele gemeenschappen

Tegenwoordig het evangelie prediken en het dopen van mensen

Verspillen de Hare Krishna’s hun tijd?

Halal slachten, de Sharia, vernieuwing van de islam

Openbaringen, Armageddon en de Apocalyps

Stress en druk in het mentale lichaam

Gelijkheid tussen geslachten en van geslacht veranderen

De leringen in andere talen vertalen

Etherische retraiteverblijven van de meesters

De Hubbletelescoop en de oneindigheid van het universum

Kwantumberekeningen, de logica van Aristoteles en de evolutie van het universum

De rol van Polen in Oost-Europa

De spirituele betekenis van Brexit

Vluchtelingen en de politieke situatie in Zweden

Fragmentatie van natiestaten en de toekomst van de EU

Is het realistisch dat er één Baltische staat komt?

De NATO-strijdkrachten in Estland

Geascendeerde meesters en Hongarije

De complexiteit en het tijdschema om de Gouden Eeuw te manifesteren

Waarom kunnen we ons niet gewoon op onszelf focussen?

De Panama papers

De Rohingya-vluchtelingen uit Myanmar

Kinderen met allergieën en samenzweringen

Vaccinaties en samenzweringstheorieën

De ziekte van Parkinson

Vermoeidheid vanwege je adrenalineniveau: weerstand om op aarde te zijn

Gevoelige kinderen helpen bij ziekten

Het effect van gewelddadige computerspelletjes op kinderen

Kinderen en de persoonlijke tijd van ouders

Hoe kunnen wij onze kinderen leren wat zij niet op school krijgen?

De richting waarin de chakra’s draaien

Bestaan er dunne plaatsen?

Pendels en andere mechanische manieren om antwoorden te krijgen

De waarde van Mariaverschijningen

Gevallen wezens die vermijden te incarneren

De oorspronkelijke bewoners van de aarde

Wereldwijd gaan en het pad naar Christusschap

Wat is Christusschap?

Drinkwater zuiveren en het alchemistische vermogen van het lichaam

Mentale ziekten: technologie en exorcisme

Mensen tegenkomen die je kent uit vorige levens

Vrijheid van meningsuiting en democratie

Het internet en privacy

Alternatieve media

Het geldstelsel en schulden

Debat over het geldsysteem

Korea is de sleutel tot Azië

Onze paranormale of mentale kracht vergroten

Te hoog bewustzijn om het lichaam in stand te houden?

Zijn kristallen nuttig?

Negatieve effecten van Wifi

Potentieel tot een derde wereldoorlog

Waar is Rudolf Steiner gebleven?

Is Bruce Lee een geascendeerde meester?

Is Moeder Teresa geascendeerd?

 

 

Wereldwake Augustus

Er is een nieuwe serie invocaties voor Amerika om de conferentie in september te steunen. Het zijn 10 invocaties: een paar zijn nog niet eerder gepubliceerd en een paar zijn oudere invocaties die zijn ge-update voor Amerika. Ze staan alleen in een pdf file dat je kunt downloaden. Kijk op deze pagina om dat te doen.

Noot: Als de invocaties langer dan vier uur duren om ze op te zeggen, laat dan een paar decreten eruit.

 

Explaining Evil

is een nieuwe website van Kim Michaels over de oorsprong van het kwaad (de gevallen wezens).

www.explainingevil.com

Zodra ik klaar ben met andere dingen zal ik beginnen om deze site in het Nederlands te vertalen. De link brengt je op de Engelse website.

Ik geef hier weer wat Kim zelf over de website zegt:

Ik hoop dat jullie deze site bij anderen aanbevelen en helpen om die te promoten.

Toen ik deze site maakte, heb ik in het achterhoofd gehouden dat de meeste mensen op he internet surfen met hun telefoon of tablet, dus heb ik geprobeerd om de artikelen relatief kort te houden.

Het is niet mijn bedoeling om de mensen alle informatie over het kwaad te geven, maar wel een goed overzicht ervan.

Ik hoop dat deze site anderen kan inspireren om sites te maken die betrekking hebben op de leringen van de geascendeerde meesters over speciale onderwerpen.

De site is met WordPress gemaakt, de gemakkelijkste manier om een website te maken. Er zijn veel handleidingen of You Tube video’s over hoe je WordPress gebruikt.

 

 

 

 

Een goed Gevoel over dat je op Aarde bent
Geascendeerde Meester Gautama Boeddha, 3 december 2017 – Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: De wens om paranormale vermogens te hebben – Twijfelen aan het bestaan van God – Hoe zou het zijn als je buitengewone vermogens bezat? – De bedoeling van planeet met dichte materie – Het alternatief demonstreren – Het hoe en wat – Een egocentrisch altruïstisch verlangen – Een goed gevoel hebben over wie jij bent – De initiatie in het gebruik van buitengewone vermogens

 

Vrij zijn van je Oerzelf
Geascendeerde Meester Jezus, 3 december 2017 – Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: Jouw zelven zitten vast in een specifieke perceptie – Het scheppen van jouw eerste gescheiden zelf – Je moet andere zelven loslaten – Het zelf dat je had toen je voor de eerste keer incarneerde – Het diepere zelf loslaten – Het gevoel van het oerzelf – De gevallen wezens breken jouw missie af – De schok om weerstand tegen veranderingen tegen te komen – Opnieuw in Christus geboren worden – Wanneer het abnormale normaal wordt – De verandering in identificatie – Wanneer de dood je bondgenoot wordt De ware wederopstanding – De dood omarmen – Doen wat de reden was waarom je naar de aarde kwam

 

Onmogelijke Verlangens loslaten
Geascendeerde Meester Jezus, 3 december 2017, Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: Relatief zelfrespect – Zelfrespect en status – De tegenspraak in het woord zelfrespect – Een spirituele vorm van zelfrespect – Een negatief gevoel van zelfrespect – Goedkeuring zoeken van de gevallen wezens – De onmogelijke zoektocht – Gevallen wezens zullen avatars nooit goedvinden – Jouw onrealistische verwachtingen over de aarde – De hoop die je had om naar de aarde te komen – Verwachtingen die je ascenderen blokkeren – Zelfrespect komt voort uit wie jij bent – Hoe je een verlangen vervult

 

De Vrouwen van binnenuit bevrijden
Geascendeerde Meester Portia, 2 december 2017 – Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: Het communisme en zelfrespect – Verwarring in de collectieve psyche – Het gebrek aan zelfrespect overwinnen – Wat voor wezens zijn wij? – Een universele benadering van het leven – Oost-Europa op een kruispunt – Vrouwen en het communisme – Mannen houden van absolute systemen – Discussies over de rol van vrouwen – Vrouwen van binnenuit bevrijden – Een nieuwe vorm van democratische beweging

 

De Onderdrukking van Creativiteit transcenderen
Geascendeerde Meester Saint Germain, 2 december 2017 – Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: Het communisme werd aan de Russen opgedrongen – Het communisme doet geen beroep op de menselijke natuur – Hoe de elite domineert – Wat het psychologisch kost om je te onderwerpen – De onderdrukking van creativiteit – De creatieve elite – Waarom het communisme mislukt is – De natuurlijke creativiteit herstellen – Creativiteit en het zakenleven – Creativiteit en basale menselijkheid – Christusonderscheid onderdrukken – Het einde van het tijdperk van ideologieën

 

De Boosheid op jezelf loslaten
Geascendeerde Meester Master More, 1 december 2017 – Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: De boosheid van de gevallen wezens – Boosheid begint in het identiteitslichaam – De berekende boosheid van de gevallen wezens – Boosheid op het Moederrijk – Verwoorden wie je bent – Voelen en medescheppen – Wat vat jij serieus op? – Hard tegen jezelf zijn – De neerwaartse spiraal stoppen – Boosheid kan niet op zich bestaan – Oefening om boosheid op te lossen – Het zendelingssyndroom – Nergens spijt van hebben – Er gaat nooit een kans verloren – Master More neemt zichzelf niet al te serieus

 

Het Gebrek aan Voeding overwinnen
Geascendeerde Meester Moeder Maria, 1 december 2017 – Tallinn, Estland

ONDERWERPEN: Communisme en voeding – Gebrek zit in het systeem ingebouwd – Het verlangen om een beloning te ontvangen voor een prestatie – De gevallen wezens herkennen – Het marxisme berust op de gevallen aard – Gevallen wezens voelen zich niet gevoed – De essentie van gecentraliseerde systemen – Het menselijke verlangen dat de basis vormt – De schok als je op aarde komt als avatar – De noodzaak om je onder te dompelen – Een middel om je gebrek aan voeding te helen – Waarom je hier bent – Een oefening om je gevoed te voelen

 

Groepsapp: Info vragen en geven ARJ

Ik heb op mijn telefoon een groepsapp gemaakt voor iedereen die vragen heeft over iets. Iedereen die een vraag heeft of juist een antwoord op een vraag die wordt gesteld, kan hier terecht. Het gaat puur om uitwisseling van informatie.

Als je mij een mailtje stuurt met je naam en telefoon, dan voeg ik je toe. Ik denk niet dat er op dit moment heel veel dingen onduidelijk zijn, maar ik had het gevoel dat ik dit nu moest maken.

Als je vragen hebt over boeken bestellen, betalingen met paypall die niet lukken, en dat soort dingen, dan kan ik je niet helpen, daar moet je echt voor bij Kim zijn. Maar misschien heeft iemand daar juist ervaring mee en kan hij diegene dan een aanwijzing geven, waardoor iets wel kan. Dit is maar een voorbeeld, maar zo is het bedoeld.

Ik kan me ook voorstellen dat je iets niet begrijpt in een tekst, en als dit iets algemeens is, dan kun je dat voorleggen. Misschien dat iemand anders daar dan wel meer van afweet.

Als je iets persoonlijkers hebt, waar je privé niet uitkomt, kun je mij natuurlijk ook altijd even mailen. Ik heb niet overal antwoord op, maar ik ben er onderhand wel vanaf 2005 mee bezig en twee weten meer dan één.

Ik doe dit omdat ik het gevoel heb dat het belangrijk is om samen iets te doen en het gemeenschapsgevoel te stimuleren. Als ik het gevoel krijg, dat dit niet de juiste manier is, dan houd ik er weer mee op, maar daar ga ik vooralsnog niet van uit.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

 

Ik heb een vertaling over het hoofd gezien. Hier is hij alsnog.

Het subtiele Onderscheid tussen Christus en de Antichrist
Geascendeerde Meester Jezus, 11 juni 2017 – Novosibirsk, Rusland

Onderwerpen: De ergste uitdrukkingsvorm van de antichrist – Mensen die niet in beweging zijn – Zelfs de antichrist kan tot groei leiden – De bolsjewistische revolutie en Stalin – De opheffing van de Sovjet-Unie – De oligarchen – De vroege kapitalisten – Het principe van Christus als verandering – Studenten van geascendeerde meesters en Christusschap – Spirituele studenten die niet op één lijn zijn met Christus – Christuswezens die door de antichrist worden bedrogen – Naar organisaties van geascendeerde meesters kijken – Christusschap en de illusie van perfectie – De verafgoding en de hiërarchie in spirituele organisaties

 

Wat heb je liever: Vrede of Conflicten?
Geascendeerde Meester Gautama Boeddha, 1 januari 2018

Onderwerpen: Het blootleggen van de waarheid in 2017 – Eerdere gebeurtenissen naar het nieuwe jaar overhevelen – Het potentieel van 2018 – De gedachtevorm voor 2018 – De initiaties van vrede in 2018 – De innerlijke vrede bewaren om waarachtig dienstbaar te kunnen zijn – Gelijk hebben ten opzichte van anderen is geen ware dienstbaarheid – De ware oorzaak van oorlogen is het bewustzijn van de mensheid – De kans die ‘Mijn Leven met Lucifer, Satan, Hitler en Jezus’ biedt – de Verenigde Staten in 2018 – De grootste dienst die je de planeet dit komende jaar kunt bewijzen