Nieuwe Vertalingen

 

De vertalingen van de boeken van Kim door Jurgen Foortjes kun je nu ook vinden via deze linken:

 

Als je mee wilt doen aan de wake op 28 april:

Het Programma van de Wake

Je kunt de wake op deze pagina downloaden. Deze is echter in het Engels. Je kunt zelf een lijstje maken als je ze beslist in het Nederlands wilt opzeggen, maar zorg ervoor dat die erg lijkt op de wake in het Engels.  Als het te lang wordt, laat je een paar invocaties weg.

Voor 28 april en 26 mei geldt het nieuwe programma voor Korea om onze conferentie begin mei te steunen. De originele invocaties zijn alleen als pdf file beschikbaar. In het Nederlands vind je dezelfde invocaties hier.

 

Laatste sectie uit de reeks artikelen van Kims website: Het spirituele pad bewandelen

 

Jurgen Foortjes heeft ook twee boeken in het Nederlands vertaald, zie in de linker kolom bij boeken en staat daarmee op de voorjaarsmarkt van de Vrije School Almelo, aan de Biesterweg 6 in Almelo, op zaterdag 13 april van 10.00u tot 13.30u.

Er is weer een serie artikelen vertaald: Wetenschap en religie verenigen.

 

MIJN LEVENS MET LUCIFER, SATAN, HITLER EN JEZUS

My Lives with Lucifer,Satan, Hitler and Jesus

Dit spraakmakende boek is nu in het Nederlands vertaald en verkrijgbaar in de Store. Klik hier om op die pagina terecht te komen.

 

 

Er zijn weer een serie artikelen vertaald. Dit zijn hoofdstukken uit een boek, ‘Master Keys To Spiritual Wholeness’, dat niet meer verkrijgbaar is.

Een universele kijk op de geest

 

Op de website van Kim staat een sectie Artikelen. Deze serie heb ik klaar, en die gaat erover dat iedereen zijn steentje bij moet dragen om een organisatie levend te houden:

Spirituele organisaties in de moderne tijd

 

Op deze pagina staan drie nieuwe vertalingen van een boek dat niet is uitgekomen dat gaat over of het christendom satanisme is in vermomming.

 

Dit is een groepje vertalingen die deel uitmaken van een boek dat niet is uitgegeven:

Wat is Christus?

Wilde Jezus dat de mensen hem uit angst volgden?

Op wat voor manier onderwees Jezus?

Was Jezus een Bijbelse letterkundige?

Hoe kunnen wij de ware betekenis van de boodschap van Jezus bevatten?

 

Ontwaken uit de christendom-waanzin

Er zit meer in het leven – en het christendom!

Hoe Afgoderij en Elitarisme vrijheid ondermijnt
Geascendeerde Meester Gautama Boeddha, 1 januari 2019

ONDERWERPEN: Het probleem dat afgoderij is – Waar afgoderij vandaan komt – Afgoderij, dictatuur en het elitarisme – De gedachtevorm voor 2019 – De grootste kracht van antivrijheid – 2018 bekijken – Afgoderij overwinnen – De angst om je naam gedrukt te zien staan – Een beschaafd internet – 2019 bekijken

 

Groepsapp: Info vragen en geven ARJ

Ik heb op mijn telefoon een groepsapp gemaakt voor iedereen die vragen heeft over iets. Iedereen die een vraag heeft of juist een antwoord op een vraag die wordt gesteld, kan hier terecht. Het gaat puur om uitwisseling van informatie.

Als je mij een mailtje stuurt met je naam en telefoon, dan voeg ik je toe. Ik denk niet dat er op dit moment heel veel dingen onduidelijk zijn, maar ik had het gevoel dat ik dit nu moest maken.

Als je vragen hebt over boeken bestellen, betalingen met Paypall die niet lukken, en dat soort dingen, dan kan ik je niet helpen, daar moet je echt voor bij Kim zijn. Maar misschien heeft iemand daar juist ervaring mee en kan hij diegene dan een aanwijzing geven, waardoor iets wel kan. Dit is maar een voorbeeld, maar zo is het bedoeld.

Ik kan me ook voorstellen dat je iets niet begrijpt in een tekst, en als dit iets algemeens is, dan kun je dat voorleggen. Misschien dat iemand anders daar dan wel idee over heeft.

Als je iets persoonlijkers hebt, waar je privé niet uitkomt, kun je mij natuurlijk ook altijd even mailen.  Misschien komen we er samen uit. Ik ben reïncarnatietherapeut.

Ik doe dit omdat ik het gevoel heb dat het belangrijk is om samen iets te doen en het gemeenschapsgevoel te stimuleren. Als ik het gevoel krijg, dat dit niet de juiste manier is, dan houd ik er weer mee op, maar daar ga ik vooralsnog niet van uit.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-