NIEUWE VERTALINGEN EN INFORMATIE

 

De Wereldwake van 26 juni

6.05 Een speciaal Decreet aan Aartsengel Uriël voor Oekraïne

WIN 47 Invocatie om de Oorlog in Oekraïne te stoppen en het te veranderen in Vooruitgang voor iedereen

WIN 48 Invocatie aan de Grote Karmische Raad voor Kosmische Gerechtigheid

WIN 49 Invocatie voor Basale Menselijkheid

WIN44: Oproepen om je Focus op de Werkelijkheid te richten

WIN45: Een nieuwe Aanpak van de Economie oproepen

WIN46: De Focus op betrouwbare Kennis oproepen

WIN26: Saint Germains Oproep voor een Gezond Geldsysteem 

WIN27: Saint Germains Oproep tot Duurzame Groei in de Economie 

Als je nog meer tijd hebt, dan kun je nog wat invocaties opzeggen uit de wereldwake voor de economie uit de wake van Moeder Maria. Verder kun je ook de invocaties opzeggen samen met een gratis opname die je kunt downloaden. Kijk hier op de site van Kim bij de desbetreffende link van de invocatie.

-o-o-o-o-o-

 

Democratie en Christusschap

Je kunt je nu inschrijven voor de webinar met Pinksteren. We kijken ernaar uit om samen met jou een podium te vormen voor de geascendeerde meesters op 4, 5 en 6 juni (van zaterdag tot en met maandag).

Er zijn twee sessies per dag van 12.00 – 16.00 en 18.00 – 22.00 uur.

Je kunt je tot 12 uur van te voren aanmelden voor de webinar. Met PayPal of een creditcard kun je via de store het bedrag overmaken dat het best bij jou past: € 75, € 50 of € 25.

Of per bank: Kijk dan op deze link.

Op de dag ervoor ontvang je een e-mail met de file met invocaties en decreten die zullen worden gebruikt. Controleer ook je mail bij Spam als je die niet ontvangt.

Als je problemen met iets hebt, kijk dan op de Facebook pagina van Kim Michaels of de sectie Events op de site van Kim. Ik zal zo mogelijk ook informatie vertalen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008759658787

-o-o-o-o-o-

 

Er is weer een boek vertaald door Jurgen Foortjes:

MEESTERSLEUTELS TOT SPIRITUELE VRIJHEID

Master Keys tot Spiritual Freedom

Kim Michaels – Vertaald door Jurgen Foortjes

Bestellen

o-o-o-o-o-

 

WIN 50 De Dhyani Boeddha’s oproepen om verandering in Rusland te brengen

Er zijn mensen die willen weten of je hier ook karma door kunt maken naar aanleiding van Nada’s boek. Hier staan een paar antwoorden.

 

De dagelijkse wake aan de zeven Chohans

Doe ook mee aan een dagelijkse wake aan de zeven Chohans en de Maha Chohan. Vanaf november 2021 kun je aan een wake meedoen waarin je drie dagen achter elkaar een invocatie opzegt. Je kunt dat doen op een tijdstip dat jou past. Het neemt ongeveer 15 à 20 minuten in beslag. Ook kun je wel eens een dag overslaan als je geen tijd hebt.

Als je de boeken niet gelezen hebt, bestudeer dan de corresponderende hoofdstukken bij de invocaties. De boeken zijn in het Nederlands vertaald en die kun je hier kopen en downloaden.

Een lijst met de data van de invocaties staat hier (in het Engels).

-o-o-o-o-o-

 

Wake voor Oekraïne

Zondag 20 maart is er een speciale wake voor Oekraïne op dezelfde manier als we de maandelijkse wake op de laatste zondag van de maand doen voor Moeder Maria ( We beginnen in Nederland om 12.00 uur):

6.05 Een speciaal Decreet aan Aartsengel Uriël voor Oekraïne

WIN 47 Invocatie om de Oorlog in Oekraïne te stoppen en het te veranderen in Vooruitgang voor iedereen

WIN 48 Invocatie aan de Grote Karmische Raad voor Kosmische Gerechtigheid

WIN 49 Invocatie voor Basale Menselijkheid

-o-o-o-o-o-

3 maart

Kim laat ons weten dat de meesters zeggen dat het momentum dat we nu opbouwen met de wake aan de Chohans enorm veel invloed heeft op het collectieve bewustzijn.

We zijn nu begonnen met het boek van Hilarion en vandaag en morgen kun je nog meedoen aan de eerste invocatie. Als je even pauze hebt genomen vanwege de situatie in Oekraïne, pak die wake dan nu weer op, zodat het schema gelijk blijft. Zeg de invocaties die je hebt gemist in ieder geval nog een keer op als dat lukt, maar doe de nieuwe samen met de groep.

De inval in Oekraïne gebeurde toen we de invocaties voor de Vierde Straal deden die gaat over acceleratie. Het collectieve bewustzijn is duidelijk meer verhoogd dan Kim in zijn hele leven heeft gezien. De invocatie van de Vijfde Straal gaat over visie en en dat heeft de wereld nu net nodig. Vanzelfsprekend kun je persoonlijk oproepen voor visie doen die gaan over de huidige situatie en de uitkomst ervan.

-o-o-o-o-o-

Als je een krachtige oproep wilt doen, dan staat hieronder een speciale versie van het decreet aan aartsengel Uriël en je kunt meeluisteren met het decreet in het Engels dat Kim 9 x opzegt.

Je kunt ook dagelijks meedoen aan een wake voor Oekraïne: GEEN OORLOG IN OEKRAïNE die de Russisch sprekende mensen die de website van Kim een warm hart toedragen hebben gemaakt. Kijk hiervoor op de website van Kim; dit is de link. Uiteraard is dit in het Engels en je kunt hem downloaden. Je kunt om 12.00 uur beginnen, net als bij de wake van Moeder Maria.

6.05 Een speciaal Decreet aan Aartsengel Uriël voor Oekraïne

Rusland en Oekraïne: Het Eind van Wereldrijken en Onmenselijkheid Geascendeerde meester Moeder Maria, 22 februari 2022

-o-o-o-o-o-

 

Dictation by Mother Mary about Russia’s invasion of Ukraine.

Dit is een opname van Kim(in het Engels)

-o-o-o-o-o-

 

Over de Wake

1. Voor de Russische studenten staan op de site van Kim andere invocaties in plaats van de invocaties voor de economie.

2. Moeder Maria wil graag dat de studenten die Engels spreken de wake doen voor de economie. Die lijst is korter gemaakt en nu is er ook een opname van de invocaties. Zie daarvoor op de site van Kim.

3. Als je intuïtief het gevoel hebt om ook de invocaties te doen van de Russische studenten, doe dat dan.

4. Kijk op de Russische website voor een andere wake die zij regelen en hoe vaak die moet worden opgezegd. Kijk op de site van Kim welke wake de Russisch sprekende studenten zullen geven.

Check de site van Kim hier.

-o-o-o-o-o-