Nieuwe Vertalingen en Info

 

E zijn een paar e-books in het Nederlands verschenen die gaan over het pad naar zelfmeesterschap. Kijk op deze pagina

 

 

De vertalingen van de boeken van Kim door Jurgen Foortjes kun je nu ook vinden via deze linken:

-o-o-o-o-o-

Als je mee wilt doen aan de wake op de laatste zondag in juli:

Het Programma van de Wake

Je kunt de wake op deze pagina downloaden. Deze is echter in het Engels. Je kunt zelf een lijstje maken als je ze beslist in het Nederlands wilt opzeggen, maar zorg ervoor dat die erg lijkt op de wake in het Engels.  Als het te lang wordt, laat je een paar invocaties weg. In het Nederlands vind je dezelfde invocaties hier.

-o-o-o-o-o-

Groepsapp: Info vragen en geven ARJ

Ik heb op mijn telefoon een groepsapp gemaakt voor iedereen die vragen heeft over iets. Iedereen die een vraag heeft of juist een antwoord op een vraag die wordt gesteld, kan hier terecht. Het gaat puur om uitwisseling van informatie.

Als je mij een mailtje stuurt met je naam en telefoon, dan zorg ik ervoor dat je wordt toegevoegd. Als je vragen hebt over boeken bestellen, betalingen met PayPal die niet lukken, en dat soort dingen, dan kan ik je niet helpen, daar moet je echt voor bij Kim zijn. Maar misschien heeft iemand daar juist ervaring mee en kan hij diegene dan een aanwijzing geven, waardoor iets wel kan. Dit is maar een voorbeeld, maar zo is het bedoeld.

Ik kan me ook voorstellen dat je iets niet begrijpt in een tekst, en als dit iets algemeens is, dan kun je dat voorleggen. Misschien dat iemand anders daar dan wel idee over heeft.

Als je iets persoonlijkers hebt, waar je privé niet uitkomt, kun je mij natuurlijk ook altijd even mailen.  Misschien komen we er samen uit. Ik ben reïncarnatietherapeut.

Ik doe dit omdat ik het gevoel heb dat het belangrijk is om samen iets te doen en het gemeenschapsgevoel te stimuleren.

-o-o-o-o-o-