NIEUWE VERTALINGEN EN INFORMATIE

Het wordt hoog Tijd dat democratische Samenlevingen iets doen aan menselijke Psychologie
Geascendeerde meester Venus, 2 augustus 2020, Webinar – De Goddelijke Moeder in actie zijn door de zeven stralen te integreren

Het wordt Tijd om een Stap omhoog te doen naar meer Bewustzijn van Moederschap
Geascendeerde meester Moeder Maria, 1 augustus 2020, Webinar – De Goddelijke Moeder in actie zijn door de zeven stralen te integreren

Wat is de essentie van mensenrechten?
Geascendeerde meester Portia, 1 augustus 2020, Webinar – De Goddelijke Moeder in actie zijn door de zeven stralen te integreren

 

In verband met de webinar die op 25 april eindigt, is de volgende wake op 18 april:

Wake om oorlog te stoppen

Het is de laatste keer dat we deze wake doen en Moeder Maria vraagt of wij ons willen richten op de situatie in het oosten van Oekraïne en de opbouw van Russische troepen daar opdat dit niet zal escaleren in een oorlog op grote schaal.

De wake bestaat uit de invocaties uit het boek ‘Help the Ascended Masters Stop War’.  Deze wake is op de laatste zondag van iedere maand.

Als je het boek niet hebt, kun je de invocaties (in het Engelshier downloaden. De Nederlandse invocaties staan nu allemaal  hier.

Meer informatie over de wake vind je hier.

-o-o-o-o-o-o-

 

De Basale en Essentiële Menselijkheid
Geascendeerde meester Moeder Maria, 31 juli 2020 Webinar – De Goddelijke Moeder in actie zijn door de zeven stralen te integreren

Gebruik onze Leringen om je mentale Kader te transcenderen, niet om dat te versterken
Geascendeerde meester Moeder Maria, 31 juli 2020 Webinar – De Goddelijke Moeder in actie zijn door de zeven stralen te integreren

 

Als je mee wilt doen aan de webinar voor Rusland op 23 – 25 april 2021, dan kun je nu een ticket kopen. Het is naar draagkracht: 25, 50 of 75 euro. Dit is de link. Het onderwerp is:

Het superioriteitsbewustzijn overwinnen en het gevoel dat je niet heel bent, getraumatiseerd bent en het buiten jezelf zoekt.

De tijdstippen zijn  volgens de Centrale Europese Standaardtijd

‘s Morgens: 8.00 – 11.00 uur

‘s Middags 12.00 – 15.00 uur

‘s Avonds: 17.00 – 20.00 uur

-o-o-o-o-o-

 

 

Er is een nieuw boek uit:

HET GOUDEN TIJDPERK VAN SAINT GERMAIN

BEELDVORMING

Kim Michaels – Vertaald door Jurgen Foortjes

Bestellen

-o-o-o-o-o-

 

Kim heeft 3 nieuwe wereldinvocaties toegevoegd naar aanleiding van de verhandelingen met Nieuwjaar.  WIN44, WIN45 en WIN46 en  die zullen worden gebruikt bij de wereldwake in mei.

WIN44: Oproepen om je Focus op de Werkelijkheid te richten

WIN45: Een nieuwe Aanpak van de Economie oproepen

WIN46: De Focus op betrouwbare Kennis oproepen

Deze had ik ook nog niet eerder gezien:

WIN43: De Mensen lossnijden van Demonen

 

-o-o-o-o-o-

 

Webinars in 2021

Er is een webinar met Pinksteren voor Europa van vrijdag 22 mei tot en met zondag 24 mei. Titel: Een Eind maken aan het Tijdperk van Ideologie

Het gaat via Zoom. Je kunt deelname een paar weken van tevoren kopen in de Store en daarna ontvang je dan een e-mail met verdere instructies om in te kunnen loggen.

Op deze pagina staan alle webinars voor dit jaar.

 

-o-o-o-o-o-

 

Kim heeft drie nieuwe boeken in zijn Store die ik vertaald heb:

Heel je Spirituele Trauma’s: Dit is het vervolg op ‘Mijn Levens met…’ en er staan visualisaties en oefeningen in. Persoonlijk heb ik hier veel aan gehad, zelfs tijdens het vertalen kreeg ik weer nieuwe inzichten.

De Mystieke Initiaties van Vrijheid. Dit is het laatste boek over de zeven stralen van Saint Germain.

Het derde boek is de vertaling van The Healing Matrix of The Song of Life, De Helende Matrix van het Lied van het Leven. Dit boek heeft mij persoonlijk heel erg geholpen. Zie ook mijn persoonlijke verhaal.

De boeken zijn goedkoper dan de andere boeken zag ik.

 

-o-o-o-o-o-

 

Verschil in Lay out van de Engelse en Nederlandse website

Je hebt misschien wel gezien dat Kim de lay-out van zijn websites heeft veranderd. In wezen is de inhoud hetzelfde gebleven, maar de nieuwste teksten staan bij hem nu allemaal bovenaan. Ik verander deze website (voorlopig) niet, al moet je misschien even wat langer zoeken als je twee teksten wilt vergelijken.

Kim heeft van alle dictaten die hij heeft ontvangen iets op de site gezet. Soms is dit een eerste bladzijde van een dictaat dat in een boek staat of een dictaat dat je alleen kunt afluisteren als je een abonnement hebt op de soundfiles. Die zet ik er in principe niet op, omdat je de rest toch niet kunt lezen of beluisteren in het Nederlands.

Hij heeft een aparte kop met News en daar kun je bijvoorbeeld informatie vinden over webinars en dergelijke. Ik kijk niet elke dag alle websites na of er iets veranderd is. Maar ik blijf het zo goed mogelijk volgen. Als ik iets vergeet, maak me er dan alsjeblieft op attent .