WEBINAR 2020 – KIM MICHAELS

Tot aan het webinar vraagt Kim ons om afwisselend twee invocaties op te zeggen of ze allebei op dezelfde dag te doen.

WIN39: Invocatie om het Uitbuiten van Vrouwen te stoppen

WIN40: Invocatie voor het spiritueel Ontwaken van Vrouwen

-o-o-o-o-o-

Help de Geascendeerde Meesters om Vrouwen te bevrijden – 2020

Dit webinar vindt plaats op 30 en 31 mei en 1 juni 2020.

Tijdens het webinar worden dictaten gegeven door de geascendeerde meesters, er zijn sessies om vragen te stellen en antwoord te krijgen van de meesters (je kunt van te voren een e-mail sturen naar een adres dat Kim later nog zal vermelden) en hij zal ook voor invocaties en decreten zorgen.

Deze gebeurtenis is een live video broadcast via een videoapplicatie Zoom genaamd. Je kunt hem volgen op je computer, tablet of telefoon.

NOOT: Hij valt binnen de Europese Centrale Tijdzone, maar hij wordt ook opgenomen, zodat je er op een andere tijd naar kunt kijken op de website van Zoom. Als je bijvoorbeeld in de Verenigde Staten bent, kun je beginnen te kijken op het moment dat jou past, (maar dan is het natuurlijk niet live, het is dus beter als je meedoet als het live is, zodat we samen de invocaties kunnen opzeggen.) Als de conferentie voorbij is, kun je de opnames nog een paar weken bekijken.

Een paar dagen voor de gebeurtenis krijg je een e-mail met een link naar de website Zoom met verdere instructies. NOOT: Deze e-mail wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je te registreren bij de More to Life Store, zorg er dus voor dat je dat hebt geregeld en gecontroleerd.

Je bekijkt de gebeurtenis via de cliënten software van Zoom, die automatisch opengaat op je computer, tablet of telefoon.

Let erop dat de conferentie in Nederland zou beginnen op vrijdagavond, maar dat was meer om de mensen tegemoet te komen die daar naartoe moesten reizen. Omdat we daar on line geen last van hebben, heeft Kim besloten om op zaterdagmorgen te beginnen en drie dagen te doen.  (Op maandag is het niet meer ‘s avonds.)

De tijden zijn:

Zaterdag 30 mei:

9.30 – 12.00 uur
13.00 – 17.30 uur
19.00 – 21.30 uur

Zondag 31 mei

9.30 – 12.00 uur
13.00 – 17.30 uur
19.00 – 21.30 uur

Maandag 1 juni

9.30 – 12.00 uur
13.00 – 17.30 uur
19.00 – 21.30 uur

Kijk op deze pagina om je aan te melden door middel van het winkelkarretje en te betalen met Visa en PayPal.