De wereldwake van Moeder Maria

De wereldwake door 500 mensen van Moeder Maria

In haar Kerstdictaat van 2014 heeft Moeder Maria gezegd dat het meeste spirituele licht in een jaar wordt uitgegeven met Kerst, omdat heel veel mensen die samen vieren. Zij heeft ook gezegd dat als 500 mensen de decreten en invocaties op deze website gezamenlijk vier uren zouden opzeggen, zij dan net zoveel spiritueel licht zouden uitgeven als de miljoenen christenen met Kerstmis.

Daarom hebben wij een lopende wake waarin wij proberen om 500 mensen – of méér – overal ter wereld zover te krijgen dat ze op dezelfde tijd dezelfde decreten en invocaties opzeggen. Wij zijn al begonnen met een wake op één dag van de maand, de laatste zondag van elke maand. De volgende wake is op 26 januari.

Programma van de Wake

Hieronder zie je het programma voor de wake. Als iedereen deze decreten en invocaties op volgorde opzegt, heeft de wake het meeste effect. Het duurt ongeveer vier uren om de voorgestelde decreten en invocaties op te zeggen. Als je er langer over doet, kun je stoppen na vier uren of het programma afmaken. Als je er korter over doet, kun je na vier uren stoppen of de rest van de tijd gebruiken om decreten op te zeggen van de violette vlam.

Als je de wake in een andere taal doet dan het Engels, gebruik dan alsjeblieft de decreten en invocaties die vertaald zijn en maak een programma dat veel op het Engelse programma lijkt.

Het programma wordt van tijd tot tijd bijgesteld, dus kijk even op deze pagina voor je aan de wake begint.

LET OP het nieuwe programma:

Vanwege de gebeurtenissen in Zuid-Korea, wil Moeder Maria graag dat wij ons allemaal tot nader order op Korea concentreren. Zij wil graag dat wij oproepen doen voor een vreedzame overgang, dat de juiste mensen aan het bewind komen en dat de corruptie in de regeringsinstituties en het zakenleven wordt blootgelegd en overwonnen.

De dictaten die vorig jaar in Korea zijn gegeven, zijn gebruikt om invocaties te maken die zijn vertaald en als boek in Korea worden gepubliceerd. Het volk van Korea zal die invocaties in de komende wakes gebruiken. Mensen overal ter wereld moeten de Engelse versie gebruiken van de 13 invocaties die hier gratis tot je beschikking staan: Dit is de link naar de pagina waar je onderstaande files kunt downloaden.

Korea invocaties (pdf formaat)

Word document (docx format)

 

De Tijdzones voor de wake

Omdat de aarde heel veel tijdzones heeft, is het moeilijk om de oproepen precies op hetzelfde moment te doen. Dan moeten sommige mensen ze op rare tijden op zeggen en dat beperkt waarschijnlijk het aantal deelnemers. Moeder Maria heeft een programma goedgekeurd, waarbij we drie groepen deelnemers selecteren die elk op verschillende tijden de wake doen. Je selecteert de groep die het dichtst bij jouw tijdzone zit. Ze heeft gezegd dat zij de vermenigvuldigingsfactor levert, zodat dit hetzelfde effect heeft als wanneer wij allemaal de wake op precies hetzelfde moment doen.

De groepen die zijn geselecteerd worden op de volgende kaart gebaseerd: http://www.timeanddate.com/time/map/
In elke tijdzone begint de wake ’s zondags om 12 uur en gaat 4 uren door. Dit wordt duidelijker als je naar de groep kijkt die het dichtst bij jouw tijdzone zit.

Groep 1: Rusland, Australië, Azië:
De begintijd is de tijdzone waarin Novosibirsk, Rusland en Almaty in Kazachstan liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij die tijdzone wonen, gebruiken de kaart om te bepalen hoe laat zij moeten beginnen om op dezelfde tijd te beginnen als 12 uur in Novosibirsk. Als je bijvoorbeeld in Oost-Australië woont, kun je op de kaart zien dat er tussen Novosibirsk en jou 5 tijdzones verschil zit. Jij begint dan om 5 uur ’s middags om tegelijkertijd met 12 uur ’s middags in Novosibirsk te beginnen. Als je in Sint Petersburg woont, loop je 3 uur achter en begin je om 9 uur ’s morgens.

Groep 2: Europa, Afrika
De begintijd is de tijdzonde waar Parijs in ligt. Dit is +1 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Parijs om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in Oost-Europa woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Parijs. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Parijs te beginnen. Als je in Londen bent, lig je één tijdzone achter en begin je om 11 uur ’s morgens.

Groep 3: De Amerika’s
De begintijd is de tijdzone waarin Minneapolis en Chicago liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Chicago om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in New York woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Chicago. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Chicago te beginnen. Als je in Los Angeles bent, lig je twee tijdzones achter en begin je om 10 uur ’s morgens.

We hopen dat je helpt om de wake te verspreiden door de mensen ervan op de hoogte te brengen.