Nieuwe vertalingen

Er zijn nog een aantal  vragen beantwoord:

Over Saint Germain

Is een geascendeerde meester Godvrij?

Hoe weet je of de geascendeerde meesters echt zijn?

Gratis energie

De oorspronkelijke bewoners bepalen het lot van de aarde

Oordelen wij duistere krachten?

Spontane oproepen

 

Jouw spirituele Gaven ontdekken
Geascendeerde meester Moeder Maria, 26 juni 2016

ONDERWERPEN: De essentiële verandering op het spirituele pad – Hoe je spirituele gaven moet bekijken – Jouw gave ontdekken – Wat is een spirituele gave? – Menselijke ambities en valse gaven – Jouw gaven vermenigvuldigen – Hoe wij iets kunnen doen – Geven zonder iets terug te krijgen – Nooit alleen zijn

 

De Angst voor de Toekomst aanwakkeren of transcenderen
Geascendeerde Meester Gautama Boeddha, 31 december 2016

ONDERWERPEN: Je kunt niet echt gelukkig zijn in de dualiteit – Bij het menselijke geluk zit angst voor de toekomst ingebouwd – Waarom de mensen het gevoel hadden dat 2016 een moeillijk jaar was – De realiteit vanuit het perspectief van de geascendeerde meesters bekijken – De gedachtevorm voor het jaar 2017 – Wat voor nut hebben negatieve voorspellingen? – Voorspellingen als excuus om Christusschap uit te stellen – Men zoekt de waarheid om vooropgezette ideeën te bevestigen – Je geest en hart openen om een hogere waarheid te ontvangen – Bang zijn voor de toekomst en progressieve openbaringen – De noodzaak dat meer mensen het evenwicht in de komende jaren bewaren – Overal ter wereld kunnen en zullen in 2017 zaken aan het licht worden gebracht – Conferenties van de geascendeerde meesters in 2017 – De uitdagingen voor de volgende drie jaar – Slagen voor de initiaties van 2017

 

Dit zijn de plannen voor 2017:

Conferenties:

In Korea op 3 – 6 mei

In Nederland op 1 – 4 juni. Het thema is ‘Het Gouden Eeuwbewustzijn in Europa uitstralen”. Voor details klik je hier

In Rusland op 8-12 juni

Voor meer informatie over de conferentie in Korea en Rusland, klik je hier.

 

Bijeenkomsten

Op 12 februari is er een bijeenkomst in het noorden. Als je wilt komen, kun jij je aanmelden bij tinekevanderzee@gmail.com.

De Wake van 26 januari

Passend bij de wake van 26 januari heb ik de 13 invocaties voor Korea vertaald. Ze staan  op deze pagina. Ik heb de decreten niet vertaald. Mocht je de Nederlandse decreten willen gebruiken, print ze dan uit en zeg ze tussen de regels door op. Er zullen echter ook decreten bij staan die niet vertaald zijn.

Het nieuwe programma voor de wake van 26 januari:

Vanwege de gebeurtenissen in Zuid-Korea, wil Moeder Maria graag dat wij ons allemaal tot nader order op Korea concentreren. Zij wil graag dat wij oproepen doen voor een vreedzame overgang, dat de juiste mensen aan het bewind komen en dat de corruptie in de regeringsinstituties en het zakenleven wordt blootgelegd en overwonnen.

De dictaten die vorig jaar in Korea zijn gegeven, zijn gebruikt om invocaties te maken die zijn vertaald en als boek in Korea worden gepubliceerd. Het volk van Korea zal die invocaties in de komende wakes gebruiken. Mensen overal ter wereld kunnen dan de Engelse versie gebruiken van de 13 invocaties die hier gratis tot je beschikking staan: Dit is de link naar de pagina waar je onderstaande files (in het Engels) kunt downloaden.

Korea invocaties (pdf formaat)

Word document (docx format)

 

Dit boek vormt de introductie tot de boeken over de stralen. In de loop van de tijd zal ik alle boeken over de zeven stralen vertalen.

DE KRACHT VAN HET ZELF

The Power of Self is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar,  als boek in twee versies: met een harde kaft of als pocket. Dit is de link naar de Store om hem te bestellen. Ik verzend niet vanuit Nederland.

Een inspirerend en inzicht gevende gids om je problemen op te lossen of jouw leven te veranderen door gebruik te maken van een creatieve kracht die jij al bezit: De Kracht van het Zelf. De sleutel om jouw creatieve kracht te ontsluiten, is het Zelf te leren kennen, inclusief de oorsprong en componenten van dat Zelf.

Zelfmeesterschap verwerven is al eonen lang een raadselachtige zoektocht voor de mensheid. Maar een aantal meesters hebben het raadsel opgelost en het pad naar verlichting helemaal afgelegd. De Kracht van het Zelf schetst de geheimen en principes die deze meesters over de menselijke geest hebben onderricht.

De auteur leidt en inspireert ons, en daardoor kun je gemakkelijk begrijpen hoe je dit oneindige potentieel van jouw ware Zelf kunt ontsluiten. Hij geeft ook praktische adviezen over hoe jij die aloude wijsheid in je dagelijkse leven kunt toepassen. De spirituele meesters bieden je een pad naar zelfmeesterschap, waardoor jij geleidelijk aan jouw reacties leert beheersen in situaties die wij dagelijks tegenkomen op de materiële wereld. In plaats van onbewust door het leven te gaan, kunnen wij de geest zuiveren van alle beperkingen tot wij het leven met een hogere vorm van bewustzijn tegemoet kunnen treden.

Het Pad naar Zelfmeesterschap is een proces waardoor wij langzaam aan onze geest zuiveren van alle beperkende ideeën, overtuigingen, paradigma’s en aannames die in de materiële wereld ontstaan. Wij gooien steeds meer dingen weg die onze waarneming kleuren en op een dag zien wij dat het licht onze geest ingaat zonder dat het nog op enige manier wordt gekleurd. De ware sleutel om de kracht van het zelf te ontsluiten, is niet dat je een of andere toverformule in handen krijgt die het licht tot iets dwingt.